Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '10

 
Kategori
Ayakkabı / Çanta
 

Ayakkabı aşktır!

Ayakkabı aşktır!
 

Ayakkabı aşktır, ayakkabı tutkudur. En sade elbiseleri dahi gösterişli kılan, sizi külkedisinden prensesliğe taşır. Hele bir de ona uygun bir çanta buldunuz mu tadından yenmez.

Uzun yıllardır süren bu ayakkabı-çanta ilişkisi şüphesiz ki doğru kombine edildiğinde en kusursuz ilişkiye örnektir. Bir çoğumuzun yaptığı kaçınılmaz davranıştır karşıdan gelen birinin ayakkabılarını kesmek, kim bilir belki sizde benim gibi ta orta okuldayken sırf ayakkabıları kötü diye biriyle sevgili olmayı reddedenlerdensiniz.. Belki de benim gibi sadece yol parasını ayırıp son kuruşuna kadar ayakkabıya yatıranlardansınız..

İnsan yeri geliyor her türlü şeye yaptığı masrafı kısıyor, harcamalarını kısıtlıyor ama ben daha hiç ayakkabıya verdiği paraya acıyan bir hemcinsimi görmedim :) Ancak biz durumu ihtiyaçtan çıkarıp tutkuya dönüştürdüğümüzden beri akıllı üreticilerimiz de her bir pahalı son moda modelin daha uygun ikamelerini üretmeye başladılar. Aman ayakkabı rahat olsun da, bizim canımıza minnet ! İşte bu noktada hanımlar sizleri Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ndeki şubelerinde hizmet veren Shoe Tek ile tanıştırayım..Uygun fiyatla istediğiniz modeli rahatlıkla bulabileceğiniz bir mağaza. Pahalı vitrinlerde gördüğümüz moda ayakkabıların benzerleri, kimi zaman ise kendi şık tasarımlarıyla biz kadınların iştahını kabartmak için kurulmuş bir işletme .45 ile 60 Lira olan fiyat aralığıyla hepimizi birkaç çift ayakkabı almaya davet ediyor..

 
Toplam blog
: 4
: 730
Kayıt tarihi
: 15.07.10
 
 

İthalat ve ihracat uzmanıyım. İlgi alanlarım spor, popüler kültür, eğlence, tarih, alışveriş, mod..