Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '09

 
Kategori
Ayakkabı / Çanta
 

Ayakkabı seçimi nasıl olmalıdır

Ayakkabı seçimi nasıl olmalıdır
 

Yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde kadınların vazgeçilmezlerinden biri olan ayakkabılar ile ilgili bilgiler vereceğiz.

Ayakkabı alırken neye dikkat etmelidir?

    Kesinlikle satıcının siz everdiği ayakkabıyı denemeyin. Genellikle ayakkabı alırken sağ ayak denenir. Onun için her ikiayağınıza da ayakkabıyı deneyerek alın. Her ayakta denenmiş ayakkabı genişlemiş olabilir. Bu yüzden diğerini denemeden alırsanız, sonradan pişmanlık yaşarsınız Ayakkabı çok hoşunuza gitti vealmaya karar verdiniz. Durun Sakın rahat olup olmadığına dşikkat etmeden almayın. Sırf çok hoşunuza gittiği için ayak sağlığınızı tehlikeye atacak ayakkabılardan uzak durun. Yüksek ökçeli ayakkabılardan mümkün olduğunca uzak durun. Bu hem yürümenizi zorlaştıracak, hem de ileride ayaklarınızın bileklerinde kalıcı ağrılara neden olacaktır. Bu tip ayakkabıları günlük yaşamda kullanmayın. AyakKabının kalitesine dikkat edin. Birçok ayakkabı ayak kokusuna neden olabilir, kullanıldığı malzemeden dolayı. Ayaklarınızın küçük görünmesi için 1 numara küçük ayakkabı almayın. Topuklarınızın nasırlaşmasına neden olur. Güzel görüneyim derken, hiç hoş olmayan görüntüye sahip olabilirsiniz.
AYAKKABI BAKIMI NASIL OLUR?
    Ayakkabınızın ömrünü uzatmak için iki gün üst üste giymeyin. Yağmurlu havada giymiş olduğunuz ayakkabınızı kesinlikle ıslak olarak dolabınıza koymayın. Islaklık ayakkabının dersine zarar verir. Deformasyona neden olur. Deforme olmaması için ayakkabılarınızı kalıba koyun. Ayakkabınızı her çıkarışınızda mutlaka silin, dolaba öyle yerleştirin Dikişli ayakkabılar genellikle su geçirir. Bu tür ayakkabıları kesinlikle yağmurlu havalarda giymeyin
AYAĞINIZIN SAĞLIĞI DEMEK, BEDENİNİZİN DE SAĞLIĞI DEMEK UNUTMAYIN...

TİN
http://www.turkiyeinternette.com/haber/3561-moda-ayakkabi-secimi-nasil-olmalidir.html
 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..