Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '11

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Aydın'da Şiir, Kitap ve İmza Günleri

Aydın'da Şiir, Kitap ve İmza Günleri
 

 

Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği, Söke Şairler ve Yazarlar Derneği’nin katkılarıyla 28 Temmuz 2011 tarihinden itibaren Aydın’da Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Salonu’nda Aydınlı ve Sökeli şair, ve yazarların eserleri halka açık bir sergi ortamında açıldı. Açılışını Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktaka ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur ve Aydın Belediyesi başkan yardımcısı Şefika Gülay Günday tarafından açılışı 01. 08.2011 Pazartesi günü saat 16.00 da gerçekleşti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktaka, serginin açılışını yaparken özetle şunları söyledi: 

 

Aydın’ımızda efeler diyarında şairlerimiz ve yazarlarımız vardır. Onlarla gurur duyuyoruz, . Böylesi sanat, kültür içerikli bir serginin sıcak bir ortamda Aydın’da, Söke ve Nazilli ‘den gelen şair ve yazarlarımızın şiirlerini, kitaplarını burada halka açık olarak görmek bizleri sevindiriyor. Başta Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği başkanı Şükrü Öksüz olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum “ dedi. 

 

Şiir ve kitap sergisi ve imza günleri, 15 gün açık olarak kalacaktır. Şiir ve kitaplarıyla katılanlar: 

Mustafa Kemal Yılmaz, Sadettin Demirayak, Şükrü Öksüz, Tülay Sarayköylü, Abdülkadir Güler, Mehmet Orhan, Yaşar Uyar, Ali Haydar Öztürk, Süleyman İncedal, Metin Akdeniz, Şefika Çobanoğlu, Güner Dokuyucu, Nevzat Seçen, Nesrin Özdamar, Naim Özdamar, Ali Didili, Belma Alper Uçar, Ergül Gül, Abdullah Bedeloğlu, Savaş Sarıkaya, Yıldız Nadir Ünlü Ergün Doğan, Özlem Algün Akdağ, Osman Gökçe, Ertan Acar ve Nesrin Özdamar şiir ve kitaplarıyla sergiye katıldılar. 

Aydın'da hazırlanan ve 15 gün devam edecek olan Şir vekitap imza günlerinin sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyor ve tüm emeği geçenleri sanatımız ve kültürümüz adına tebrik ediyoruz... Sözümü Eski Aydın Milletvekili Sayın Mustafa Kemal Yılmaz' ın tüm kitaplarının ön sayfalarında özenle yazılıp yer alan bir sözüyle bağlamak istiyorum. 

KİMİ ÇOKTAN YİTMİŞ
 

KİMİ EĞİK, KİMİ YAN YATMIŞ
 

KİMİNİN KIRILMIŞ BAŞI...
 

KİTAPLAR İSE DİMDİK, HEP AYAKTA
 

KİTAPLAR
 

EN DAYANAKLI
 

MEZAR
 

TAŞI.... 

M. Kemal YILMAZ 

Üç Demet Şiir / Aydın 2006. 

 
Toplam blog
: 2227
: 832
Kayıt tarihi
: 27.06.09
 
 

1946 Mardin ili, Kızıltepe ilçesi'nin Esenli köyünde doğmuştur. İlk ve ortaokulu Kızıltepe'de bit..