Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Ayhan - Servet dururken kaptanlık Arda'nın neyine

Ayhan - Servet dururken kaptanlık Arda'nın neyine
 

..


Bir Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'da hayranlıkla izlediğimiz Türkiye'nin İniesta'sı Ayhan Akman ve mücadeleciliği ile taraflı tarafsız herkezin gönlünde taht kuran Servet Çetin varken, ve bu iki oyuncuda şu an gerek yaşı itibari ile gerek tecrübeleri ile kaptanlığı sonuna kadar hak ediyorken, sen gel kaptanlığı bu oyuncuları hiçe sayarak 22 yaşındaki Arda Turan'a ver. Tamam Arda'nın futboluna yeteneğine diyecek bir lafımız yok gerçekten müthiş bir oyuncu ama bu olay resmen Ayhan olsun Servet olsun bu oyunculara yapılmış bir haksızlıktır. ve sunu da diyorum Arda ne kadar formda ise Ayhan Akman'da o kadar formda. Soruyorum ligimizde orta sahada oynayan türk oyunculardan bir tane daha Ayhan var mı?

Bu olay bir kere insanlık adına yanlış. Galatasaray'ın maçı var diyelim, maç çekişmeli ve sert geçiyor derken sahada kargaşa oldu ve kavga çıktı. 28 yaşındaki, 30 yaşındaki futbolcular duracak yerine 22 yaşındaki futbolcu gelip abilerinin hakkını arıcak varmı böyle bir olay o anda oyuncuların kafasından geçenleri düşünebiliyormusunuz. Kesinlikle Servet olsun Ayhan olsun bu futbolcuların yerinde olmak istemezdim. Belkide Galatasaray yönetimi Arda'ya kaptanlığı vererek performansının daha da artacağını düşünmüştür, ama ne gerek var derim Arda Turan zaten yüreğiyle oynayan Galatasaray'a gönülden bağlı bir futbolcu.

Bir de Arda'nın şu yönde bir açıklamasını izledim Tv'den özellikle Ayhan Akman'a ve takımdaki abilerime çok teşekkür ederim. Ayhan Akman içinde kaptanlığı bana verdi ve çok destek oldu gibilerinden bir açıklama vardı. Emin olun ki böyle olması gerekiyordu zaten, yönetim kararını almış ve gazetelerden olsun Tv'den olsun herkez de yönetimin bu kararından haberdar oldu. Ayhan olsun diğer futbolcular olsun böyle davranmak zorunda kaldı. Bunun dışındaki bir tutumu sezon başında yeni hocasıyla kampta olan takımı karıştırmaktan öteye gitmezdi.
 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..