Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1958 Ankara'da doğdu 1976 Ankara Devlet Konsevatuvarı Bale Bölümünü bitirdi. Kompozitör Muammer Sun'un kızı olduğu için piyano ve bale eğitimini birlikte sürdürdü. Halen  iyi düzeyde Piyano çalmakta. 1976-1981 Ankara Devlet Balesi 1981-2002 İstanbul Devlet Balesi'nde dansçı olarak çalıştı. 1989-2001 İstanbul Devlet Balesi ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Şiddetin yeni bir biçimi: Mobbing

Üç yıl sonra yorum yazıyorum kıymetli yazınıza. İnternette insanların, bir başkasını niçin zor duruma sokmaya çalıştıklarını araştırırken rastladım "mobbing" olgusuna. Bu bozukluğun sadece işyerleri ile mi sınırlı olduğunu araştırırkende sizin yazınıza rastladım. İlginç olan, eşler, ebeveynler ve kardeşler arasında bile mobbing olgusunun söz konusu olduğundan bahsetmeniz. Bu konuda ulaşabileceğim makaleler hakkında bilgi verirseniz sevineceğim. Mobbing'ten nasıl korunabileceğimiz de çok önemli bir soru benim için. Hangi yöntemle?

27 Ocak 2012 13:10
Kahrolası gün!

Sizin kadar olmasa da yaşadıklarımı paylaşmak istemiştim. İnancın ne kadar güçlü bir tedavi edici olduğu ve tıbbın bazen hiçbir şey bilmediğinin ispatı bu yaşadıklarınız. Babanızın mekanı cennet olsun. Çok teşekkür ederim size. İnancımı kuvvetlendirdiniz. İyiliğe ve iyileşmenin kalpten gelebileceğine dair yüzyıllardır var olan yaşanmışlıkları görmezden gelenlere de iyi bir örnek yaşadıklarınız Sevgiler, saygılar...

15 Ocak 2011 11:54
Algıların Ötesinde

Yazınızda anlattığının Hint linin ne hissettiğini biliyorum ben. Geçen ilk baha çok yorgun,çok üzgün, neredeyse yıkılmış olduğum bir gün derse giderken, bahar dalları açmış bir ağaç beni çağırdı."Gel yanıma, bana yaslan. Sana kuvvet vereceğim" dedi. Arabayı durdurdum. Artık yıpranmış, sorularla karıncalanan başımı o küçük ağaca dayadım. Üç dört dakika sonra kendimi enerji dolu hissederk ağaççığa teşekkür ettim. Gittiğim yerdekiler bunu anlatınca bana deli gözü ile baktılar.Hiç umursamadım. Geçen hafta gene böyle bir seyahatte ulu bir ağaç çağırdı beni. "Gel yanıma, ağrıyan sakat bileğinin ağrısını dinidreceğim" dedi. Eşimin bütün itirazlarına rağmen ağaca dayandım bir süre bekledim. Günlerdir ağrıyan kopuk aşil tendronlarımın ağrısı öylesine hafifledi ki, korktum. Olabilir mi hakikaten. Sizinle konuşurlar mı? demeyin. Çağırıyorlar işte. Ben de gidiyorum. Ne güzel değil mi?

01 Aralık 2010 16:13
 
Toplam blog
: 18
: 2432
Kayıt tarihi
: 28.05.08