Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '06

 
Kategori
Haber
 

Ayıp bize!

Ayıp bize!
 

Yeni bir savas başladı artık ve fazla vaktimiz kalmadı. Milliyet Blog ailesi olarak yirmi iki yaşında ölümle boğuşan gencecik bir insanı yaşatamayacaksak ayıp bize. Türkiye’ye sesimizi duyurmak için yazdığımız bu platformda Ferdi’nin yardım çagrısını duyuralım, elimizi vicdanımıza koyup “ben de insanım” demek için yardım edelim, duyarsızlığa karşı ilk savaşı biz açalım, “insanlık ölmedi, hala birbirine yardım edenler varmış” dedirtelim. Sürekli eleştirdiğimiz hükümet ve politikalarını bir kenara bırakıp toplum olarak hareket edelim. Sağcısı, solcusu, yaşlısı, genci...Işte hepimiz için çok büyük bir fırsat! 5YTL, 10 YTL, 50 YTL ne kadar dilerseniz Ferdi sizi bekliyor!

Insanlar öleceklerini sürekli unuturlar, ölümü kendilerine yakistiramazlar bir türlü. Hiç düsündünüz mü “acaba bugün ölsem ne olur?” diye. Ferdi Vatansever de tipki senin gibi, benim gibi gençligini yasamak isteyen, asik olup bir aile kurmak isteyen, ölümü kendine yakistiramayan bir kardesimiz. Zaten gülümsemesinden anlamissinizdir ölüme nasil meydan okudugunu, nasil “korkmuyorum” der gibi cesurca baktigini. Umutlar tükenmeden artik harekete geçelim ve destek olalim. Ferdi hep gülümsesin, biz de onu o muhtesem gülüsüyle yasatalim. Bu yaziyi aklinizin bir kösesine yazin, eriyip gitmesin. Bu, varolma savasi verdigimiz düzene karsi bir baskaldiri, bir harekat baslangicidir.

Eposta ile, telefonla, mektupla neyle olursa olsun bütün tanidiklarinizi, tanimadiklarinizi, kisaca herkesi haberdar edin ve yardimlarinizi esirgemeyin bu umut dolu bakan gencecik yürekten. Artik hepimiz için aktif bir rol oynama zamani geldi. 872 blog yazari bir kisiyi kurtaramiyorsak ayip bize, ayip bizim insanligimiza. Hadi...fazla zaman kalmadi...

Konu ile ilgili bilgiler...

http://biryardimeli.bz.tc/

Diger arkadaslarimizin bu konu hakkinda bloglari...

 
Toplam blog
: 128
: 1989
Kayıt tarihi
: 03.10.06
 
 

Gözlerini kapat ve düşün: bir cümle kaç kişide farklı etki yaratır? Birbirimizi anlamanın gittikçe z..