Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bibliomania

 
 
 
Tüm Önerilerim »
Torun sevgisinin mantıksız nedenleri

Sorumluluk yok. Kaygısız sevgi. Torun evlattan çok sevililiyor, Allah size de nasip etsin dilekleriyle, evlatları özelikle de gelinleri kontrol altında tutma isteği. Torun sevgisi köpürtüldüğü oranda evlatlar istismar ediliyor. Bir tarihte biri çıkıp torun evlattan çok seviliyor demiş, böyle bir ölçü koymuş ortaya ve bu ölçü kalıplaşmış. Bence yeryüzündeki torun sayısı kadar sevgi ölçüsü var.

22 Kasım 2019 00:05
İletişimimiz olmadığından gençler biz büyüklere Gulliver’s Travels’in küçük adamları gibi geliyor

Bir tarafta sorumluluk almalarının önündeki aşılması zor sistem engeli' diğer tarafta kendilerine bağımlı olmalarını isteyen ebeveyn engeli varken hangi çatlaktan dümene sızabilirler? Bizler 40 yaşlarında emekliliğe hak kazanırken, günümüz gençleri 40 yaşında hayata atılıyor. Üzgünüm gerçekten.

22 Ekim 2017 18:51
Yakınlarınıza Kendinizi Sevdirin ki Size Mecburiyetten Değil Sevdikleri İçin Baksınlar

Son nefesime kadar maddi manevi kendime yetebilmeyi dilerim. Umarım dileğim kabul olur. Mecburiyetten bakıyor olmak mı, bakılıyor olmak mı daha zordur sorusuna yanıt aradığımda, iç sesim bakılıyor olmak der. Kendimizi ne kadar sevdirsek de yeni köye eski adet örtüşmüyor. Görünen köy kılavuz istemez. Kerim Korkut düzenine mecburuz.

22 Ekim 2017 03:11
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 22.10.17