Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Aykut Hoca 75.dk'da istifa etti...

Aykut Hoca 75.dk'da istifa etti...
 

Her şeyi PaOK ettiler.


Lütfen hiç kimse, Fenerbahçe bu akşam futbol adına yapması gerekenleri yaptı, mücadele etti demesin.

Halen kadromuzda top rakipteyken nasıl pres yapılır, top bizdeyken oyuna nasıl sokulur bilmeyen ve hiçbir zaman vasatı aşamayacak kalitesizlikte oyuncularımız var. Defansta ne yapacağı belli olmayan patlamaya hazır bomba Bilica, hemen önünde Cristian olduğu sürece bu takımın oyun kurmasını geç kolay gollere engel olması mümkün değil. Bir de tüm bunlar yetmezmiş gibi, sahadaki sayılı en iyilerden Emre'yi -sebebi ne olursa olsun- oyundan alıp, yerine en az Cristian kadar beceriksiz, rakip oyuncuya faul yapmaktan başka hiçbir yeteneği olmayan Selçuk'u oyuna aldığın an, kusura bakmayın bir teknik adam istifasını vermiş demektir. Böylelikle zaten gol atacağı şüpheli takımın tur atlaması mucizelere dahi uzak kaldı.

Sahada mücadele eden ve kaliteli diye adını yazabileceğimiz Gökhan Gönül, Stoch, Emre ve sadece ikinci yarı için Alex var. Bir de daha önceki bir çok yazımda dile getirmeye çalıştığım gibi, bu top kullanamayan ve bir iki adamın ayağına bakan orta saha ile forvete Drogbayı dahi koysan iş yapamaz. Niang kaliteli bir oyuncu ancak ileride tek başına bir şeyler yapmak için bu takımda süperman olmak lazım. Birine ceza vermek istiyorsan Fenerbahçe'nin kadrosuna tek forvet olarak koy, genç yaşta çürüsün oralarda.

Artık takımı kurtarmak adına ne yapılır bilmem ama 4-5 yıldır yönetim tarafından yapılan tek şey oturdukları koltuklara daha da yerleşmek ve internet üzerinden yalan yanlış açıklamalarla heyyamcılık yapmaktır. Şu saatte yönetim mi istifa eder, teknik adam mı bilinmez ancak bu gidişle taraftarın istifası an meselesi. Yapılan muamele taraftarı yıllardır koyun yerine koymaktan öte değil.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..