Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım'ı yer mi?

Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım'ı yer mi?
 

Fenerbahçe yine taraftarını üzdü. Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe takımı, seyircisine rahat maç izlettirememe sürecini uzatmaya devam ediyor. Yaşanan sıkıntıların aslında en büyüğü de bu; Fenerbahçe taraftarı artık takımı kiminle oynarsa oynasın "Bu maçı kazanırız" diyemiyor!

Sistem peşinde koşan Aykut Kocaman bu sistem saçmalığının Fenerbahçe'ye göre olmadığının farkına varana kadar Fenerbahçe Avrupa'da ve ligde zavallıları oynamaya devam edecek.

O kadar zavallı maçlar oynuyor ki Fenerbahçe, artık futbolla ilgili konuşmak insanın içinden gelmiyor. Hadi Aykut Hoca'da bir numara yok tamam da futbolcuların ayağını kim bağladı merak ediyorum. Aykut Kocaman gitsin diyenlere katılıyorum O'da Fenerbahçe de yıpranıyor artık. Peki koşmayan, sorumluluk almayan, milyonlarca dolarlık futbolcularımız bu işin hesabını nasıl verecek?

İş o kadar ucuz değil;  "Aykut Kocaman varsa biz yokuz" diye bas bas bağıran bu futbolcu topluluğunun cezasız kalmaması lazım.

Aziz Yıldırım için işler daha zor bir sürece girdi. Aykut Kocaman'a sahip çıkıp futbolcuları fırçalamak Aziz Yıldırım'a şike davasının yapamadığını yapabilir. İstikrar uğruna gözünü ve kulağını kapatıp sistem diye tutturan Aykut Kocaman ve "Hoca değişmem" diye inat eden Aziz Başkanın, şapkalarını önlerine koyma zamanı geldi de geçiyor artık!

İşler kötüye giderken herşeyi aynı şekilde muhafaza ediyorsanız değişecek siz olursunuz. Benden söylemesi...

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..