Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Aykut Kocaman istifa mı ediyor?

Aykut Kocaman istifa mı ediyor?
 

Alex’in ne çok seveni varmış…

Televizyon tartışma programlarını izliyorum, Fenerbahçe’nin üzerinden ekmek yiyenler, Alex’in gönderilmesi üzerinden, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’a vurdukça vuruyorlar…

Hele hele Galatasaraylı, Beşiktaşlı spor yazarları ve yorumcuları, Alex’i ilah, Fenerbahçe yönetimini ve Teknik heyeti Nemrut ilan ettiler.

Hiç kimse, yahu bu Alex, bu yıl Şampiyonlar Ligine girilememesinin nedenidir, kendisini takımın ve diğer oyuncuların üzerinde görüp, kendisine gösterilen sevgi ve hoşgörüyü kötüye kullanarak, takımına zarar vermeye başlamıştır, bu kararı almakta geç kalınmıştır demedi.

Fenerbahçe yönetimi Alex’in biletini kesti, kesmesine ama hala orta yerde Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetimiyle uğraşan bir sürü sözde Fenerbahçeli var!

Bu sözde Fenerbahçeliler,  yönetimden veya teknik kadrodan birisini yakalasalar bir kaşık suda boğacaklar. İsim söylemeye gerek var mı?

Ya Fenerbahçeli eski yöneticiler?

Böyle bir anda hemen suyun yüzüne çıkıp(!) Fenerbahçeli yönetimi ve teknik heyeti yerden yere vuruyorlar. Ortalık düzeldi mi, tekrar başlarını suyun altına sokuyorlar!

Şimdi ortada dolaşan iddia; Aykut Kocaman’ın istifa ettiği haberi…

İki tane önemli maçtan önce böyle bir haber yayılır ve Fenerbahçe kaosa sürüklenirse, bu haberleri yayanlar ne kadar mutlu olurlar değil mi?

Bu olayın bilincinde olan Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman’ın istifa haberine anında cevap vererek, bu tür spekülasyonların önüne geçmeye çalışıyor.

Evet, Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman'ın istifa haberine jet açıklama yaparak, haberi yalanladı.

Fenerbahçe’de Alex’in sözleşmesinin feshedilmesinden sonra ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Alex’in 8.5 yıl oynadığı kulüpten apar-topar gönderilmesinden sonra taraftarın fatura kestiği iki isim olan Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman’ın bir araya geldiği iddia edildi.

Aykut Kocaman’ın gelişmeler üzerine Yıldırım’a istifasını verdiği ve "Beşiktaş maçında takımın başında olmak istemiyorum. Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’na çıkmak istemiyorum. Ya istifamı kabul edin, ya da bana izin verin. Demoralize oldum. Sizden izin istiyorum" dediği ancak Başkan Yıldırım’ın Aykut Kocaman’ı "Perşembe akşamı Almanya'da çok önemli bir maç var. Bunu atlatalım sonra konuşuruz" diyerek bu kararından vazgeçirmeye çalıştığı haberleri ortalığa yayıldı.

Ancak kulüp resmi siteden bir açıklama yaparak Aykut Kocaman'ın görevinin başında olduğunu vurguladı.

İşte Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama:

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bugün sabah saatlerinde Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ile istifa içerikli bir görüşme yaptığı üzerine spekülatif ve tamamen asılsız haberler yer almaktadır.

Başkanımız, bazı yöneticilerimizle birlikte daha önceden planlanan projeler çerçevesinde kulübümüzde bir takım görüşmeler sürdürmektedir; iddiaların aksine bugün Sayın Hocamızla herhangi bir görüşme yapmamıştır.

Bu tip asılsız ve itibarsızlaştırma yönelimli haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla, Fenerbahçe Spor Kulübü’


Bilindiği gibi Cumartesi günü oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0 kaybettiği Kasımpaşa maçından sonra soyunma odasında da istifa etmek istediğini Başkan Aziz Yıldırım'a ileten Aykut Kocaman'ın bu talebi Aziz Yıldırım tarafından reddedilmişti. 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..