Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Aykut'u gönderme operasyonu. Kasımpaşa: 2 Fenerbahçe :0

Aykut'u gönderme operasyonu. Kasımpaşa: 2 Fenerbahçe :0
 

Fenerbahçeli taraftarlar 2 - 0 dan sonra Aykut Kocaman'ı istifaya davet etti.


Ligin 6. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin maçın genelinde durgun oynadığı maçta ligin flash ekiplerinden Kasımpaşaspor 73. dakikada Uche ve 77. dakikada Hüseyin Kala'nın golleriyle Fenerbahçe'yi 2 - 0 mağlup etti.

90 dakika boyunca Fenerbahçe'nin durgun oynaması ve 2. golden sonra Fenerbahçeli taraftarların ''Aykut istifa'' diye bağırması maça damgasını vurdu.

Bu sene başından beri Aykut ile Alex'in tartışması sonucu Fenerbahçe iç karışıklığa sürüklendi. Fenerbahçe'nin ligde ve Avrupa Kupaları'nda beklenen sonucu alamaması da bu iç karışıklığın sonucu. En son Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe 2 - 0 öndeyken son 10 dakika kötü futbol sonucu maçın 2 - 2 ye gelmesi yine bu iç karışıklığa bağlanmıştı. 

Bugün de Fenerbahçe; Kasımpaşa karşısında 90 dakika boyunca kötü futbol oynaması ve bunun sonucunda 2 - 0 yenilmesi yine bu iç karışıklığa bağlanacak. Hatta daha ileriye gidilip Fenerbahçeli futbolcuların Aykut Kocaman'ı göndermek için oynamadıkları dedikoduları daha da çoğalacak. Oysa Fenerbahçe geçen sene çok kötü bir dönem geçirmiş olmasına rağmen, iyi bir transfer dönemi geçirmiş olamamasına rağmen şampiyonluğu son maça taşımayı başarmıştı. Bu sene ise Fenerbahçe transferde en çok para harcayan takım olmasından dolayı beklenti çok büyüktü. Ama lig başlar başlamaz Aykut ile Alex'in tartışması sonucu çıkan iç karışıklık Fenerbahçe'yi beklenenin aksine zor duruma soktu.

Fenerbahçe yönetimi bu iç karışıklığı Aykut hoca ile Alex'i başırtırmak ve ikisiyle de ayrı ayrı toplantı yaparak çözme yoluna gitti. Ancak bu günkü futbol ve 2 - 0 lık Kasımpaşa mağlubiyeti gösterdiki yönetimin bu çabası boşunaydı. Fenerbahçe yönetiminin bu saatten sonra daha radikal kararlar alması gerekecek. Ya Aykut Kocaman'ı ya Alex'i yada ikisini birden gönderecek. Aksi takdirde Fenerbahçe'nin bu sene oynayacağı futbol Kasımpaşa maçından farklı olamaz. 

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Başiktaş ile oynayacağını düşünürsek Fenerbahçe yönetiminin hemen toplantı yaparak acil bir karar almasının zorunlu olduğunun göstergesidir. Aksi takdirde Fenerbahçe'yi daha zor günler bekleyecektir.

 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..