Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1981 yılında İzmir'de doğdu. 2004 yılında Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden mezun oldu. Universite ogrenciligi doneminde çesitli radyo kanallarinda mizah, guncel ve kulturel olaylari içeren programlar yapti. Ulke içi ve disi haberleri tek bir basin organina bagli kalmadan birçok basin organi vasitasiyl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yurtdışında okumak hayal mi ?

Tum gençlerimize bir yolunu bulup, yurtdisinda çalismalarini nasihat ediyorum.Bu Avrupa´nin en geri ulkesi de olabilir, inaninki Turkiye´nin sartlarindan iyi olacaktir. Oncelikle hiyerarsiyi hissetmeyeceginize emin olabilirsiniz. Ancak Avrupa hakkinda herseyi toz pembe gormemenizi tavsiye ederim. Avrupa´daki birçok irk menfaatine gore davranisini ayarlar, ancak eger kendisine menfaat saglayabiliyorsaniz sorun yok demektir, insan haklari içerisinde huzurlu bir sekilde çalisabilirsiniz, kazanciniz size az da gelse, yinede Turkiye´dekinden iyi geçinirsiniz. Yurtdisinda çalismak isteyen arkadaslara branslarina gore internet uzerinden firmalarla temas kurmalarini oneririm. Ilk etapta gideceginiz ulkenin kuçuk bir sehrine giderseniz, daha rahat edip, daha kolay uyum saglayabileceginizi soyleyebilirim. Ozellikle,Barcelona,Lizbon,Paris gibi sehirler guzel oldugu kadar alisana kadar her yonu ile tehlike arz eden sehirlerdir.

18 Temmuz 2006 01:49
İstanbulspor ve Saffet Sancaklı

Basliktada dedigim gibi "Saffet Kurnaz Adamdir". Futbolu biraktiktan sonra menajerlik yapan ve iyi para kazanan Saffet, bir iki yil içerisinde Turkiye Liginde vitrini olan tum futbolcularin menajerligini yapacaktir. Fenerbahçe´de, Galatasaray´da, Besiktas´ta oynama sansi bulamayan genç oyunculari takimin bunyesine kiralik olarak bedava katip, bu oyuncularin pismesine vesile olacagi gibi, buyuk takimlara gelecek vaad ettigini one surerek onerecegi oyunculari da menajerligini yaparak buyuk takimlara aldirip, once kendi takiminda oynatacak, sonra da buyuk takimlara geri verecektir. Bu sayede hem Istanbulspor, hem uç buyukler hem de Saffet kazanacaktir.

04 Temmuz 2006 17:22
Türkçemize neler oluyor?

Sana kesinlikle katiliyorum.Potansiyel olarak butun milletlerden ileri bir milletiz, ama bunu kullanmayi beceremiyoruz. Ozentilik hat safhada.. Ben 1 yila yakin suredir Lizbon´da yasiyorum, insanlar kaliteli,durust diyemem.Avrupa insani son derece çirkef ve yalancidir, uç kurus için herseyi yapar.Ama açikça soyleyebilirimki burada ozentilik yok. Gerçek anlamda kadin-erkek esitligi var.

29 Haziran 2006 16:21
 
Toplam blog
: 7
: 868
Kayıt tarihi
: 16.06.06