Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '20

 
Kategori
Müzik
 

Ayla Çelik'ten 'Ay Işığı'

Ekim ayına an itibariyle giriş yaptık. Son çıkan tekliler ve video klipleriyle müzik piyasası hareketlenmeye devam ediyor. Ayla Çelik ve Mustafa Sandal'ın son çalışmaları ve önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni çalışmaları sizler için derledim.
 
2019 yılında yayınladığı 'Daha Bi Aşık' albümüyle yılın en iyi albümleri arasına girmeyi başaran Ayla Çelik, bu yılı da es geçmedi. Sessiz sedasız Serdar Aslan ve Serkan Ölçer iş birliği ile hazırlanan 'Ay Işığı' ile bu sıralar gündemde. 
 
Çelik, Bodrum'da Akdeniz esintileri konseptiyle Fatih Ahmet Kaya yönetmenliğinde çektiği video klibi de oldukça şahane gözüküyor. 'Ay Işığı' melodisi ve düzenlemesiyle dinleyici kitlesini yine memnun etmekte kararlı. Lara Sayılgan objektifine poz veren başarılı müzisyen, fresh ve dinamik görüntüsüyle yine göz dolduruyor. Ayla Çelik'in gün yüzüne çıkmamış diğer şarkılarını da sabırsızlıkla beklemekteyim.
 
 
 
Özlenen Mustafa Sandal
 
En son Zeynep Bastık ile yaptığı 'Mod' şarkısıyla gündemde kalan Mustafa Sandal, uzun bir aradan sonra solo bir tekli yayınladı. Sözü ve müziği kendisine, düzenlemesinde Erhan Bayrak imzası taşıyan 'Damar' ile karşımızda. 
 
Mustafa Sandal'dan vurucu ve dinamik şarkılar çok özledik gerçekten. Daha önce yaptığı çalışmalarda farklı soundların peşinden gitse de yine de dinlettirmeyi başarıyordu keza Eypio ile yaptığı 'Reset' bence iyi bir iş olarak görüyorum halen. 'Ah o 2000'lerdeki Mustafa Sandal nerede' dediğinizi duyar gibiyim evet o beklediğimiz, istediğimiz şarkı geldi. 
 
'Damar' tamamen 2000'ler popuna göz kırpan ve Sandal'ın bilindik vokaliyle işte budur dedirtti. Akif Çalgın yönetmenliğinde gerçekleşen video klibi de şimdiden merak uyandırdı. Mustafa Sandal, pop arenasında 90'lı ve 2000'li yılların unutulmaz ikonlarından biri olmaya devam edecek. 
 
 
 
Yeni neler geliyor?
 
- Hande Yener, on dördüncü stüdyo albümü 'Carpe Diem (Anı Yaşa)' bugün yayınlandı.
 
- Demet Akalın, yeni bir EP hazırlığında. Ünlü şarkıcı, Sıla, Onurr ve Yiğit Mahzuni'den yeni şarkılar aldı, hazırlıklar devam ediyor.
 
- Tuğba Yurt, 'Sığınak' albümünden 'Cennetim Olsun' şarkısına Mustafa Özen yönetmenliğinde kliplendirdi.
 
- Murat Dalkılıç, 'Orta Yol' isimli yeni teklisini yayınlayacak.
 
- Aynur Aydın'ın yeni teklisi son rötuşta.
 
- Mabel Matiz, 16 Ekim'de yeni teklisini yayınlayacak.
 
- Sibel Can, 'Hayat' albümünden 'Bil Diye Söylüyorum' şarkısını Murad Küçük yönetmenliğinde kliplendirdi.
 
- Gülçin Ergül, yeni albümünü tamamladı.
 
 
furkancanhazar@gmail.com
 
 
 
Toplam blog
: 140
: 151
Kayıt tarihi
: 20.08.16
 
 

Popular Culture ..