Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '11

 
Kategori
Psikoloji
 

Ayna

Ayna
 

aynada ki görüntü


Kaç yaşına gelirsek gelelim mutluluk oyununu oynamamız gerekiyor. Bu oyunu herkes ve herşey için yapmak gerekiyor. Bu bizi daha mutlu ediyor kesin, iki kere iki nasıl dört ediyorsa ve bu değişmez bir kural, pozitif düşüncenin gerçekten etrafa yaydığı enerji vardır ve bu enerjinin bir çekiciliği vardır bunu unutmayın. 

Çıkmazda kaldığımız zaman dilimlerinde, mutlaka bir çözüm yolu her zaman önümüze geliyor, bunu görmek gerekiyor, bazen gözden kaçırıyoruz başka detaylarla uğraşırken, gözümüzle göremiyoruz, biraz etrafa duyarlı olmak gerekiyor, bugün senin önemsemediğin birşey yarın mutlaka lazım olabiliyor. Anlatmakla, okumakla olmuyor böyle şeyler hissetmek ve yaşamakla oluyor maalesef, hissetme herkes de olmayan birşey olduğundan geriye bir tek yaşamak kalıyor. 

Yaşamdaki bir numaralı kural ise kendini sevmekten geçer nasıl mı ? Bir türlü barışamadın mı?, Kendini sevemedin mi ? Geç aynanın karşısına bak kendine doya doya sev bir güzel, bak ne biçim havalara girersin sen bile farkedemezsin :) aynaya günde ne kadar bakıyoruz bir düşün, güzel bakışlarınız eksik olmasın, o aynalarda içinizdeki güzelliği çıkartın da bütün dünya görsün. 

Aç gözünü bak etrafa 

Gözün bir görsün, gönlün bin. 

 

24 Mart 2011 

Nesrin 

 

 

 
Toplam blog
: 5
: 453
Kayıt tarihi
: 27.01.11
 
 

Bir bankanın IT bölümünde çalışan hayatın akışı içinde üretmek, elimden geldiğince sosyal ve yaşama ..