Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '10

 
Kategori
İlişkiler
 

Ayrı yerlerde uzaklığa direnen aşıklar için...

Ayrı yerlerde uzaklığa direnen aşıklar için...
 

Anılarla boğulmak eski sularda. Sana ait olan şeyleri, sanki hiçbir zaman senin olmamışçasına düşlemek, arzu etmek delice. Sevgisiz uykularda özlem duymak bir gün olabileceklere. Belki de kavuşamayacaklarına hasret duymanın teselli sözcükleriyle sevişmek her seferinde.

Kurtulmak eski alışkanlıklardan bazı şeyler dışında. Ona bakmak, ona yol almak her seferinde. İmkansızına tapmak ve imkansız sözcüklerde var olduğu için ona bağlanmak delice. Gözlerinde hiçbir yerde bulamadığın şeyleri görmektir belki de seni tutsaklaştıran. Yaşadıkların hayatının bir kesiti sadece. O küçük bölümü kim bilebilir ki hayatını çıkış noktası olacağını. Ve kendini kapatmak her şeye onsuz zamanlarda kim anlayabilir ki.

Sözlerine emir gibi güvenmek suskunluklarına bile. Sessizliğine aşık olmak. Sessizliğinde konuşmak. O yokken sevişmek delice onsuzlukla. Kendini tüm boşluklardan aşağı atmaktır uzaklardaki sevgiliyi sevmek!! Uzaklıklar, zorluklar yaşamımın kıskanç, tutkulu aşıkları sen ve ben başrol oyuncuları..

Sesinde bulmak kendini, dudaklarından çıkan senin ismindir ve nasıl bu kadar farklı olabilir her kelime onun ruhuyla. Nasıl da her şey değişir her dakika anlamlaşır bir yük dolar sırtına bir ağırlık gelmesine karşın nasıl da güçlü kahramanlıklara bürünür bedenin her şeyi yapabileceğine inanır. Ayrılığa bile göğüs gerer her kapıdan çıkışında.. Yükü ağırlaşır ama sevgisi uçurur göklere yorulmuş ruhunu.

Ve o gider… Bakarsın ardından. Mutlusundur mutsuzluğunun içinde. Her yerde yakın anıların durur. Kokusu çıkmamıştır halen üstünden. İçtiği bardak masanın üstünde süzer seni. Koridordaki sesi bir süre yankılanır kulaklarında. Kapının önündeki son öpüşü gözlerinden silinmez. Akşam çöker yavaş yavaş anlarsın gittiğini o evden. Uzaklaşmıştır senden bir sonraki kavuşmaya dek… Hüzün sarar her yanını. Mutluluğunun elini tutar kardeş olunur hüzünle hayatının tüm bekleyişlerinde ve sabır ile dostur bu yolda.

Gel tekrar deyişlerle bulanır bekleyiş zamanları. Özlem bazen uslu bir sevgiliye, Bazen hırçın bir aşığa bürünür. Sabır gidebilir ara ara. Sorular başlar hayata isyanlarla. İstersiniz onlu dakikaları. Bir gün gelir yine kavuşmalar ve tabi ki de ayrılmalar. Bitmez hiçbir zaman yok olmaz ne zorluklar ne aşkınız…

Bugün ki ödevimiz budur aşka karşı. Sorumluluğumuz hiç kirletmeden ömür boyunca korumak uzaktaki sevgiliyi. Kendi kötü düşüncelerinden bile saklamak, korumak, özlemek hiç tüketmeden. Sabır ile dost hüzünle arkadaş zorluklarla kardeş olmak ve beklemek sadece beklemek tüm sevginizle.. Yollar gelecektir bir gün sizin yönünüze doğru…

Ayrı yerlerde uzaklığa direnen aşıklar için…

 
Toplam blog
: 25
: 945
Kayıt tarihi
: 12.01.09
 
 

1987 İstanbul doğumluyum. Sosyoloji ögrencisiyim. Şuan İspanya' da bulunmaktayım. Küçükken başladığı..