Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

AYRICALIKLI ERKEĞİN SAÇ EKİMİ

AYRICALIKLI ERKEĞİN SAÇ EKİMİ
 

AYRICALIKLI ERKEĞİN SAÇ EKİMİ

Saçlarınızın dökülmesi; saçlarınızın genetik faktörler, hormonal faktörler, kimyasal saç boyası kullanımı ya da kimyasal şampuanların kullanımı gibi fiziksel faktörler ve genetik özelliklerinize bağlı bir durumdur. Günümüzde ilerleyen teknoloji sayesinde saç ekimi; uzman ellerde ya da robot ile en sağlıklı ve verimli yolardan yapılabilmektedir. Saç ekiminin doğru yapılması ve sonuçlarına çok önem veren bir uzman ile istediğiniz ideal görüntüye ulaşmanız ve aynadaki görüntünüzden memnun kalmanız mümkün.

Saç ekimi yaptıracak olanlar mutlaka önceden sağlıklı olarak bilgilendirilmelidir. Ekim yapıldıktan sonraki aşamalar ve takibi hastane tarafından hastaya iletilmelidir. Bu yüzden doğru ve işini bilen doktorlara saçlarınızı emanet etmenizde fayda var. Doktor sizin için en güvenilir ve sağlıklı açıklamayı yaptığında geçireceğiniz süreç, sizin için çok rahat olacaktır.

VIP SAÇ EKİMİ İLE KENDİNİZİ AYRICALIKLI HİSSEDİN

En konforlu hizmeti almak isteyen hastalarımıza özel olarak öğle yemeklerinden ulaşımlarına kadar en ufak detayları planlayan bir VIP Saç Ekim hizmetimiz bulunuyor. Özellikle yurtdışından gelen hastalarımız için bu uygulama çok pozitif karşılanıyor. Çünkü geldiklerinde kendi dillerinden konuşan ve onlarla yakından ilgilenen çalışanlarımız bulunuyor. Bu da onları evlerinde gibi hissettiriyor.

ROBOTİK CERRAHİ İLE SAÇ EKİMİNDE YENİ BİR ÇAĞ BAŞLADI

Son zamanlarda en çok ilgiyi, en üstün saç ekim teknolojisini ülkemize kazandırdığımız Saç Ekim Robotu görüyor. Saç naklinde robot cerrahisini ABD, Japonya ve İngiltere’den sonra artık Türkiye’de hastaların hizmetine sunuldu. Bu robot, özel teknolojisi sayesinde sıfıra yakın hata ile saç köklerine zarar vermeden, saçların çıkış yönünü hesaplıyor ve kıl köklerini homojen bir şekilde toparlıyor. Bir seansta, alınabilecek sağlıklı olan tüm saç kökleri alınıp ekilebiliyor. İkinci seans ertesi gün yapılabiliyor. Süreç tamamlandığında saç istenildiği şekle sokulabiliyor. Robotsuz ekime göre daha hızlı bir iyileşme oranına sahip robotik saç cerrahisi ile hatasız nakil devri başladı.

SONUÇLARI SİZİ HER ZAMAN MUTLU EDECEK

Saç ekimi yaptırdığınızda, hayatınıza olan pozitif katkısının çok büyük olduğuna şahit olacaksınız. Öncelikli olarak kalıcı bir çözüm olması, artık saç problemi ile karşılaşmayacak olmanız sizi çok ferahlatacaktır. Ayrıca her zaman istediğiniz ideal görünüme 6 saatlik bir operasyondan sonra kavuşacaksınız. Daha sağlıklı ve kuvvetli saçlar ile aynaya baktığınızda kendinize olan güveniniz artacak. 

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..