Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '13

 
Kategori
Siyaset
 

Ayrılan Bakanlar 1: Eski İçişleri Bakanı, İdris Naim Şahin dertli..

Ayrılan Bakanlar 1: Eski İçişleri Bakanı, İdris Naim Şahin dertli..
 

 Ayrılan bakanların bir bölümü epey dertli. Açık açık, yeni bakanlara ve gazetecilere dert yandılar.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bakanlıktan alındı ve yerine yeni Bakan Muammer Güler'e devretti. Şahin görevini devrederken Başbakan'a ince bir sitemde bulundu ve Güler'e, "İnşaallah siz de benim gibi 18 ayda 20 günde değil gönlünüzün istediği zaman ayrılırsınız" dedi.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevden alınmasının nedenini ''Birilerinin işine çomak sokunca böyle oldu'' diye değerlendirdi. Şahin, ''Başbakan, İmralı süreci için bakan harcadı'' diyen MHP lideri Bahçeli'nin sözleri için de ''Doğru söylemiş'' yorumunda bulundu.
 
Şahin, Meclis'te habercilerin kabine değişikliği ile ilgili sorularını yanıtladı. Şahin, görev değişikliğinin olağan bir durum olduğunu belirterek,  “Hakkımda medya üzerinden karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldü. ‘Bu adam birilerinin oyununu bozdu. Siz de bu adamı bozun’ denilerek talimat verildi” dedi.

Şahin, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisine sahip çıkan sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Doğru söylemiş, o ifadeler sayın Bahçeli'nin kendi siyasi görüşüdür. O konuyla ilgili bir şey söylemem” diye konuştu.

Şahin gazetecilerin yanından ayrılırken de, “İdris Naim Şahin birilerinin işine çomak soktu onun için böyle oldu” dedi. (hürriyet)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İçişleri Bakanlığını Muammer Güler'e bırakan İdris Naim Şahin'in görevden alınmasını eleştiren Bahçeli, "Başbakan, AKP'nin yüz akı bakanının kurban vermiştir" dedi.

Başbakan da Devlet Bahçeli’ye cevap vererek, “Bahçeli’nin tavsiyesine ihtiyacımız yok…”dedi..

İdris Şahin’e Meclis’te şu anda oda bulunamadı. İdriş Şahin’de beklediğini ifade etti..

Bu sırada Şahin'in yanına gelen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün, ''Benim odamı size vereyim'' sözlerine Şahin'in ''Sen nereye gideceksin, otele mi çıkacaksın? Odam kireç tutmuyor. Sağol'' sözleri gülüşmelere yol açtı.(cnnturk)

Velhasıl kelam, Bakanlığa atanıp gelmek kolay da, güzel de… Ayrılıp, gitmek zor; çok zor..
Ayrılan Bakanların gözyaşları, sıkıntıları ve yakınmaları dinmiyor.

Eee… Ne yapalım . Bu devletin düzeni. Her gelen bir baktı geçti.

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..