Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '11

 
Kategori
İlişkiler
 

Ayrılıklardan sonra

Ayrılıklardan sonra
 

Biten bitmeli! Daha sonrasında kimse birbirinin hayatında bencilce gölge olmamalı. Ayrıldığın kişiyi sürekli rahatsız edercesine takip etmenin mantığını anlamış değilim. Yeni moda bu mu acaba? Biraz gurur, biraz yaşananlara saygı biraz da size yaşatılan mutlu anlara saygı için bitirilen bir ilişkide kendinizi alın ve gidin. Dostane ayrılıklar medeniyet gerektirir. Bu nedenle günümüzde ayrılıp dost kalabilen çiftler yok. Ama hala birbirinin hayatına ben giderim o gider yanımda tın tın eder formatıyla gölge gibi dolanan tipler var. Bencillik hoş değil! 

Saygısızlığın bir çeşidi de bu işte. Neden rahatsız edersiniz anlamam. Yani amaç nedir? Benden sonra mutlu olmasın ya da ben sürekli buradayım bak haberin olsun unuttuysan da hatırla mı? Anlam ifade etmez. Sadece saçma ve anlamsız gelir ki bu duruma düşmekte hoş olmasa gerek. Kendi kafanızda olmayan şeyleri hala sürekliliği varmışcasına yaşatıyorsanız bu sizin için kritik bir durum olur. Ayrılıklarda en önemli safha kabullenmektir. Kabullenin! Aciz olmak, gerekli gereksiz karşısına çıkmak, telefonla rahatsız etmek, biri bizi gözetliyor modun da takiplemek ancak kendinize zarar verir ve ne kadar boş amaçsız vaktiniz olduğunu gösterir. 

Ayrılıklarda gurur beraberlikten de önemli. Bitişlerde dürüstlük gerektirir ve ne istediğini bilmek gerekir. Artık karşınızdaki kişinin hayatında hiçbir fonksiyonunuz yok! Bunu kabullenin. Ne istediğinizi bilin. Yok eğer gerçekten ilişki insanı olduğunuza inanıyorsanız o zaman yeni bir ilişkiyi bu sefer sağlam adımlar üzerine kurmaya bakın. Ama yalnız olmayı tercih ediyorsanız da karşınızdakine saygı duymak zorundasınız. İlişkilerde bir üçüncü kişinin bırakın kendisi gölgesi bile rahatsızlık verecektir. Gereksiz olmayın… 

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..