Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

GAZETECİ YAZAR ASLI MERCAN SARI

http://blog.milliyet.com.tr/aslisari

02 Aralık '18

 
Kategori
Magazin
 

Ayrılıkların Şairi 41. Sanat Yılında Maşallah Dedirtecek

Ayrılıkların Şairi 41. Sanat Yılında Maşallah Dedirtecek
 

Usta şair ve yazar Ahmet Selçuk İlkan; 1955 yılında Adana'da doğdu.

Saygıdeğer ustam, büyüğüm, hemşerim. 41. sanat yılı dolayısı ile Poll Production'un hazırladığı 'Unutulmayan Şarkılar Vol2' albümünü Mustafa Kemal Kültür Merkezi (MKM) Akatlar'da ünlü sanatçılarla birlikte kutlayacak. 41’inci sanat yılında şarkılarını sanatçılar seslendirecek.

Dilimize plesenk olan çoğu şarkının Ahmet Selçuk İlkan’ın mıymış” diyecegi o eşsiz gece de 3 Aralık Pazartesi günü şarkıları Baha, Berkay, Cengiz Kurtoğlu, Çağatay Akman, Demet Akalın, Ebru Yaşar, elif kaya, Emel Sayın, Emre Altuğ, Ferhat Göçer, Fettah Can, Haktan, İbrahim Tatlıses, Mehmet Erdem, Merve Özbey, metin Şentürk, Nil Burak, Rubato, Sami, Serkan Kaya, Sinan Özen, Soner Arıcı, Suavi, Şevval Sam, Yaşar, Zara, Zerrin Özer, Ziynet Sali, Zühre Dalmaz, Pelin Körmükçü ve Mesut Yar seslendirecek.

Alınan net bilgiye göre uzun bir aradan sonra İbrahim Tatlıses’te sahneye çıkacak. Duygusallığın, mazinin geçmişte kalan zamanına iz bırakmış şarkıların muazzam bir nostalji olarak tadı damağımızda kalacağı o gece de 41. Sanat yılının hakkının verileceği bir gece olacak gibi görünüyor. Biz de 41 kere maşallah deyip o güzel gece de heyecan ve büyük bir gurur ile ustamızın yanında olacağız.

 
Toplam blog
: 94
: 280
Kayıt tarihi
: 20.11.17
 
 

Bundan yaklaşık on yıl önce kaleme, kağıda, satırlara  gürültüsüz bir şekilde haykırmaya başladım..