Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

Ayşe Arman'a türban hiç yakışmamış!

Ayşe Arman'a türban hiç yakışmamış!
 

Bir gün mini etek giyip bir gün türban takan Ayşe Arman'a bence türban hiç yakışmamış. Başı açık hali daha güzel. Neden diyecekseniz, türban takmanın da püf noktaları var ve Ayşe Arman bunlara hiç dikkat etmemiş.

İşte o kurallardan biri de türbanı yüz şeklinize göre bağlamanız gerekiyor. Kendilerine en çok türban yakışan kişiler ise oval yüzlüler. Türban takarken dikkat etmeniz gereken bir başka husus ise alnınızı fazla kapatmamanız gerektiği. Tam kararında örtmeniz gerekiyor. Yoksa yüzünüz çok basık durabilir. Bir de takacağınız türbanın rengine de önem vermeniz gerek. Ten renginizle uyumlu renkte türban takarsanız daha iyi olur. Mesela esmerler kırmızı ve canlı tonlarda türban takmalı, beyaz tenliler ise kesinlikle beyaz türban takmamalı takarlarsa yüzlerini biraz allıkla canlandırmalılar yoksa yüzleri çok solgun ve cansız durabilir.

Türban da taksanız çarşaf da giyseniz mini etek de giyseniz kendinize yakıştırmanız çok önemli. Aksi takdirde giydikleriniz üzerinizde emanet gibi durabilir. Burada amaç zavallı ve itici biri gibi durmak değildir. Bir kadın ne giyerse giysin kendine yakışanı giymelidir yada giydiğini kendine yakıştırmalıdır.
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..