Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '17

 
Kategori
Magazin
 

Ayşe Hatun Önal yeni albümümü tanıttı

Ayşe Hatun Önal yeni albümümü tanıttı
 

Çak Bir Selam, Sirenler ve Güm Güm şarkılarıyla ses getiren Ayşe Hatun Önal yeni albümü 'Selam Dengesiz'i önceki akşam Harbiye Flamme'da gerçekleştirilen lansman daveti ile kutladı.

Ayşe Hatun Önal yeni albümü 'Selam Dengesiz'in lansman daveti için, unutulmaz bir gece yaşattı.Ayşe Hatun Önal’ın davetlilerle tek tek ilgilendiği gecenin ilerleyen saatlerinde sevilen sanatçı 'Olay' şarkısıyla sahnedeki yerini aldı.

Dengesiz', 'Cehennem', 'Devran', 'Dur Dünya' gibi albümün sevilen şarkılarını arka arkaya seslendiren Ayşe Hatun Önal’a sahnede dansçılar da eşlik etti.

Sahnede oldukça heyecanlı olduğunu belirten Ayşe Hatun Önal, 'Devran' şarkısını seslendirdiği sırada albümün şarkı yazarları Gülhan, Gülşah Tütüncü ve İsra Gülümser sahneye çıkarak şarkıyı Ayşe Hatun Önal ile birlikte seslendirdi.


Güzel sanatçı sahne kıyafetiyle de, kulaklara olduğu kadar gözlere de hitap etti.

Ayşe Hatun Önal'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı albümde, müzik dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. 10 şarkı ve versiyonlarla birlikte toplam 16 şarkının yer aldığı 'Selam Dengesiz' albümünde, söz ve müziklerde İsra Gülümser, Gülşah Tütüncü, Gülhan, Onur Özdemir (Onurr) ve Alper Narman imzaları bulunurken, “Dur Dünyam” şarkısının söz ve müziği ise Ayşe Hatun Önal’a ait.

“Dengesiz”, “Cehennem”, “Devran”, “Dur Dünya” gibi albümün sevilen şarkılarını arka arkaya seslendiren Ayşe Hatun Önal’a sahnede dansçılar da eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..