Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bin yildir Turkiye'den uzak yasamis olmanin vermis oldugu olumlu ve olumsuz deneyimleri, cevremdeki insanlarin "bunlari mutlaka paylasmalisin" onerilerini takiben uzun yillar sonra tekrar karsilastigim sevgili Sema Sener'den adresini buldugum bu blogda Amerika'dan yurdum insani manzaralarini paylasmak amaci ile gecenin gec, saba..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Neden,erkekler hanımlardan önce ölür?

Hosh bir yazi olmus. Kotuler uzun yasar sozunu animsatti bana ve kotu olmaktan vazgecmemeyi:)

18 Şubat 2011 06:34
Gündüz mezarlık, gece gerdanlık

Sevgili Hazan, Amerika'daki siyahiler ilginctir. Ben irkci olan cok siyahi tanidim. Evlerine yasadiklari surece bir beyazin girmemesi ile ilgili gurur duyan ve bunu her yerde (tabii siyah ortamlarda) gururla anlatanlar da vardir. Kunta Kinte'den bu yana cok sey degisti. Artik atalarinin kaybettikleri hic bir seye sahip olmayan siyahiler Afrika'dan gelen siyahileri bile kendilerine yabanci goruyorlar. D. Zafaranda o saraptan icemedim ama sahmeran ve telkari almak icin girdigim kuyumcuda tattim. Evde yapildigini soyledi bize kuyumcu ve gercekten harikaydi ancak hafif yolculuk yapmak adina bir sise alamamistim ayrilirken.

25 Kasım 2010 00:27
İmam vur derse!

Hz. Muhammedin karikaturunu cizen Danimarkali karikaturistten sonra islam alemi Danimarka'nin hatalarini bulmak icin elinden geleni yapti. Son gunlerde internette dolasan bir resim var ton baliklarinin olduren ve denizi kana bulayan Danimarkalilari protesto etmek ile ilgili. Turkiyedeki bu sokak vahsetleri desifre edilmeli ve dunyaya gosterilmeli. Yillardir bu cinayetleri okudugumuz halde Turkiye bir sey yapmiyor, yapamiyor ve yapmayacaksa dis guclerden yardim almakta hic bir sakinca yok bence. Yaziniz icin tesekkurler.

20 Kasım 2010 09:43
 
Toplam blog
: 20
: 1291
Kayıt tarihi
: 04.10.10