Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '09

 
Kategori
Dünya
 

Az bile….

Az bile….
 

Böyle bir şeyin olması asla kabul edilemez. Sen nasıl olur da evine ekmek getiren iki adamı içeri buyur edersin? Verilen ceza az bile. İdam olmalıydı.

Neymiş efendim 75 yaşındaymışsın. Hiç farketmez. Şunu bilmelisin ki sen KADINsın!!!!!!! Bak sana etrafa bakabilesin diye gözlerini açık bırakmana izin vermişler. Şükredeceğin yerde bir de kalkmışsın erkekleri eve davet ediyorsun. Kimbilir neden davet ettin. Yoksa içki masası kurup stiriptiz mi yaptın önlerinde? Veya mutlaka porno filmi çevirmişsindir beraber. Sen kadınsın senden her şey beklenir.

Evet haber şöyle yazıyor:

“Suudi Arabistan'da kendisine ekmek getiren iki erkeği evine aldığı için 75 yaşındaki bir kadına 40 kırbaç ve 4 ay hapis cezası verildi.

Suriye doğumlu olan ancak Suudi Arabistanlı bir erkekle evlenen 75 yaşındaki Hamize Zavadi, kendisiyle aynı kanı taşımayan iki erkeği evine almak suçundan 40 kırbaç cezasına çarptırıldı. Yaşlı kadın evine ekmek getiren iki erkeği evine buyur ettiği için ayrıca 4 ay hapis yatacak.

Kadın hapis cezasını çektikten sonra da yurt dışı edilecek. Kadının evine giden iki erkek de kırbaç ve hapis cezası aldı. Erkeklerden birinin kadının eski kocasının yeğeni olduğu belirtildi.

Mahkemenin bu kararı, şeriat kurallarının aşırı bir şekilde uygulandığı ülkenin hukuk sistemine sert eleştiriler yapılmasına neden oldu.”

Çağdaş dünya, kadına yaptığı negatif ayrımcılık için bir nebze olsun özür dilemek, gönlünü almak için birkaç gündür dil döküp duruyor. Şeriat ile yönetilen Suudi Arabistan'dan böyle bir haber geliyor.

Bu haberi son yıllarda baskı ile veya gönüllü, veya ekonomik çıkar için kafalarından başlayarak kapanmaya başlayanlar özellikle iyi okusun.

İnsanın komuta merkezi, yani beyni kafasının içindedir. Kapatmaya oradan başlarsan diğer taraflar kendinden gelir.

Tabii sonuçta 75 yaşında bile olsan kırbaç cezası da….

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..