Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '16

 
Kategori
Futbol
 

Azap milli takımı

Azap milli takımı
 

Yükselme devri Osmanlı Ordusunda Azaplar vardı. Savaşların bütün yükünü onlar çeker, düşman ordusunun ilk hücumunu karşılamak için gereğinde toptan yok olmak pahasına asıl kuvvetlere zaman kazandırırlardı.

Şimdi Milli futbol takımımız tam bir Azap milli takımı gibi..Ancak futbol savaşlarının bütün yükünü kaldırdıkları için değil. Milli maç seyretmek için stadlara koşan veya TV başında toplanan milyonlara verdikleri büyük azap için..

Hangisinden başlayayım? Al birini vur ötekine derken; iki gol, bir asist ve yürekli mücadelesi için Hakan Çalhanoğlu'nu bir kenara koyup, hakem kendi lehine faul verdiğinde bile itiraz eden, aldığı her topu ezip duran Volkan' dan mı, yoksa birkaç defa üç-beş  kişiyi çalımlayıp girdiği yüksek havalardan sonra, son maçta amatör takım futbolcularını bile aratan, üstüne üstlük akıl almaz bir itirazda bulunup bir sonraki maçta oynayamayacak olan ( iyi mi oldu acaba?)Emre Mor'dan mı, kaleye ilaç için bile olsa şut çekemeyen forvetlerden mi, ikide bir adam kaçıran, top kaptıran defans hattından mı?

Konya'daki Ukrayna maçında 2-0 geriye düşüp, seyircinin gazıyla beraberliği zor kurtaran Azap milli takımı, İzlanda'da fark yemekten kurtuldu. İşin kötüsü bundan sonraki maçların da hiçbir garantisi yok. Seyirciye azap vermek dışında tabii.

Konya dışında inanılmaz seyirci ve taraftar kaybeden Azap milli takımı bu gidişle TV seyircisini de kaybedecek.

Bu akşam benim 55 dakikada TV'yi kapattığım gibi..

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..