Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '09

 
Kategori
Dünya
 

Azeri dansı

Azeri dansı
 

uygun


Bu dans bize çok şey kaybettirecek. Konuyu analiz edelim Ermeni diasporasının dünya siyasetine yönlendirici etkisi var mı yok. Nedir esamesi, dışardaki ermenilerin okumuş meslek sahibi ve iş sahıbı olmaları yani vatandaşı oldukları ülkede nitelikli çoğunluk olmaları. Nedir etkisi eeeeeeee bizden fazla o kadar. Ermenistanın enerji kaynakları, doğalgazı, suyu, devasa üretim, devasa toprakları, ileri teknolojisi, var mı yok. Bu Konya büyüklüğündekı devlet zaten eti, suyu, emeği ile Türkiyesiz yapamaz. Ömük borusu bizde.

Bunca taviz neden. Zira soykırım yalanı Türkiyenin üstünde demokles kılıcı gibi sallansın diye basit ermeni teklifleri ile bizzat ilgili ülkelerin Türkiyeye karşı kinleridir politikalarıdır. Bu yüz yıllık tarihi sürecin derin sonucudur. Bu ülke dış politikasının ABD ve AB ye teslim edilmesi sorunudur. Hatırlayın 1992 de Ecevit Helsinkide AB toplantısını katılmayı reddetti, acilen arkamızdan Ankaraya çıkarma yaptılar. Bu tarihi duruş bir daha asla sergilenemedi.

Azarbaycan ordusunu bile eğittiğimiz, uçaklarımzı semalarında gösteri yaptığında bayram ilan eden, Baku ceyhan boru hatları şahdeniz projesi, petrolu doğalgazı bol bir ülke. Ermeni protokolunun maliyeti şimdi birbuçuk milyar dolar zarar ettirdi.

Bu devlet kaybedilir mi. Aliyev hanedanın yönetimindeki bu ülke minik cılız etkilere sahip. Güçlü ordu kurarsın ve silah zoruyla Karabağı alırsın ey Azerbaycan.

Rusya için startejık ortağım diyorsun cıbıl Ermenistan senden daha etkın. AB ülkesi gibi Türk vatandaşlarına iş adamlarına vize uygularsın, Türk vatandaşlarına kotalar koyarsın zorluklar çıkarırsın nasıl bir kardeş ülkesin

Ruslar Antalya, ya günü birlik vizesis günlüğü 20 dolardan harçsız girerler, bu kardeş ülkeyi tanımak için vize, turizm kolaylığın organizasyonların, güçlü muhalefetin yok . Ey kardeş Azarbeycan.

Bu dansta kazanan Ermenistan kaybeden Türkiye ve Ermenistandır vay halimize.

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..