Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '12

 
Kategori
Spor
 

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşerse, Fenerbahçe'nin CEO'su olur mu?

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşerse, Fenerbahçe'nin CEO'su olur mu?
 

Aziz Yıldırım ceza alırsa yöneticiliği bırakmak zorunda kalabilir. Gidişat da zaten o yönde. Adamlar ortada delil yokken deliller karartılmasın! diye Aziz Yıldırım'ı içerden çıkarmadılar. Niyet o kadar belli ki beraat etmelerini bırakın, tahliye edilmeleri bile büyük süpriz olacak. 

Ben ortada suç olmadığına, Aziz Yıldırım'ın da en az  Sadri Şener, Yıldırım Demirören ya da Ünal Aysal kadar suçsuz olduğuna inananlardanım. Fikrime katılmayabilirsiniz, ya da "fanatiksin" diyebilirsiniz ama yaşanan süreç o kadar  komik ve o kadar kurgulanmış ki tek suçüstü, tek belgeli delil, tek görgü şahidi bile olmadan hislerle, telefon görüşmelerindeki şüpheli konuşmalarla insanların bu denli uzun hapis yatıp, canilerin katillerin bile almadığı cezalarla yargılanması beni hiç tatmin edemedi.

Bütün tapelerin daha ilk günden medyaya düşmesi, insanların kafasında "19 maçta suç unsuru var" diyerek alt yapı oluşturmak, ancak sonra da "yok hepsinde yokmuş ama 3-5 maçta olabilir" gibi komik mantıklar yürütmek hangi ülkenin hukuk yapısında var bilemiyorum.

Savcı bile "Fenerbahçe şampiyon olmasaydı davayı açmazdım" demişse ( tekzip edildiğine rastlamadım), bu işin tek amacı ve sonucu Fenerbahçenin mağdur edilmesidir.  Fenerbahçenin şampiyon olmaması için Aziz Yıldırım'a daha önceleri etkili mercilerden telkinlerde bulunulduğu söylentileri yayılmışken, Aziz Yıldırım başkanlığı bıraksaydı dışarı rahat çıkabilirdi lafları kulaktan kulağa dolaşırken ve davada şüphe dışında elle tutulur tek delil bile yokken ben bu düşüncelerimde inat etmeye devam edeceğim. 

Şimdi süreçte 2 Temmuz itibariyle sonuç açıklanmış olacak. Davanın süreci sonucunu işaret ediyor zaten. Benim için aksi bir karar süprizin de ötesinde olur. Ancak  Aziz Yıldırım'ı ceza vererek Fenerbahçe'den uzaklaştıracaklarını zannedenlere yanıldıklarını bildirmek isterim. Bu durumu  aslında O zatların da bildiklerini varsayarsak Aziz Yıldırım'ı kamuoyuna unutturmak için biraz daha içerde tutmak yolunu seçebileceklerini zannediyorum.Ta ki Yargıtay işi düzeltene dek .

Tabi bunların hepsi senaryo, umarım yanılırım ama Aziz Başkan ceza alıpta yöneticiliği düşürülürse bana göre en mantıklı çözüm Başkanı Fenerbahçe Şirketlerine CEO olarak göreve getirmek olur. Şimdi Fenerbahçeli olmayanların, bizlerin inat uğruna Aziz Yıldırım'ın peşine düştüğümüzü ve "yeter kardeşim bırakın şu şikecinin peşini" dediklerini duyar gibiyim. Onları anlıyorum ama onlar bizleri anlamıyor, anlayamayacaklarda, çünkü onların kendi takımlarında Aziz Yıldırım gibi bir başkanları hiç olmadı, umarım olamazda. Çünkü Aziz Yıldırım'ın yarısı kadar bile gayretli bir başkanları olursa bizleri oldukça ürkütebilirler. 

Evet aslında diğer takım taraftarlarının anlamadığı; Aziz Yıldırım sevgisi, bir inadın, bir fanatikliğin sonucu değil. Fenerbahçelilerin, Fenerbahçeyi Aziz Yıldırımsız düşünmek istememesinin en büyük nedeni Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe için yaptıkları ve Aziz Yıldırım olmadan Fenerbahçe'nin daha güçsüz olacağını düşündükleri içindir. Tıpkı UEFA ya faks göndererek sürekli siyasi kulisler yaparak hatta diğer takımlarla omuz omuza vererek Fenerbahçe'ye karşı ortak savaş verenlerin düşündükleri gibi. Aziz Yıldırım olmadan Fenerbahçe kolay bir lokmadır. Bunu kimse gözardı etmiyor. Sizcede bütün olanlar, bu mantık etrafında dönmüyor mu?

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..