Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Aralık '11

 
Kategori
Spor
 

Aziz Yıldırım kadar başınıza taş düşerse?

Aziz Yıldırım kadar başınıza taş düşerse?
 

Adam neredeyse 200 yılla yargılanacak.!!!!!!


Aziz Yıldırım kadar başınıza taş düşsün derdim ama adamda can ceset bırakmadılar. İçerde bir deri bir kemik kalmıştır. Düşünsenize Erman Toroğlunun üstüne Aziz Yıldırım kadar taş düşse ne yapar ki? Ya da memlekette camileri bombalamayı düşünenlerle, kaos çıkarmak için asker, sivil demeden insanların katledilmesine yol açanlarla, Aziz Yıldırım'ı aynı kefeye koymaya çalışan Sayın milletvekilimizin üstüne, gerçi onun korumaları var böyle bir şeye müsade etmezler.

Bir önceki yazıda da bahsetmiştim, artık sadece spor değil, siyasi tartışma programlarının da şeklini ve içeriğini resmen Aziz Yıldırım korkusu belirliyor.Nasıl mı ? Kanalın birinde bu işlere meraklı bir gazeteciyle birlikte yorum yapan zatın sözleri aynen şöyleydi: " ben böyle tek başıma çantasıyla gezen bir adamım bakın Aziz Yıldırımdan korkmuyorum, istese bana herşeyi rahatlıkla yapar" ..... Öyle ya Aziz Yıdırı'ın bir hayli leşi var adam da cesur hiç korkmadan konuşuyor!!!!

Harbi milletin psikolojisi bozuk.

Varsayalım  Aziz Yıldırım çete kurdu ve şike, teşvik bütün kanunsuzluklarla maçlara etki ediyor. Tabii bu esnada stad yapıyor, tesisler yapıyor, Kulüpler birliği Başkanı olarak diğer kulüplerin daha fazla kazanması için mücadele ediyor ama bir fırsatını bulup kanunsuzlukları da yapmış. Bu işin borsada Manipülasyon yapanlardan farkı ne, ya da çek senet mafyasından. Zaten şişire şişire ancak 50-60 adam suçlayabiliyorlar ve Tüm Ülke hatta kendilerini ortaya atıp mücadele edenler bile bu yargı sistemi ve bu delilsizliklerle hepsinin dışarı çıkacağının farkında.

Ama olsun mevzu başka, herkesin hesabı değişik. Biri Aziz Yıldırım'a düşman öbürü Fenerbahçe' den intikam peşinde, bir diğeri gündem saptırmakla meşgul ve hepsi için bu tam bir fırsat.

Ne oldu ne değişti bilmem ama yasa yeniden Cumhurbaşkanına gönderiliyor. Belki herkesin istediği olsun diye yasada bir virgül, bir nokta değiştirirler ( yoksa sayın vekilim istifa eder de memleket ne hale gelir sonra! ) ama neticede görünen o ki Aziz Başkanın çıkmasına sayılı günler kaldı. Boş meydanda esip savuran, boş sokaklarda sarhoşlar gibi nara atanlar nereye kaçacak merak ediyorum. Öyle ya çete lideri serbest kalacak. Neredeyse 200 yıl hapsi istenen bir cani! serbest serbest dolaşacak.

Bu işi "Spordaki Ergenekon" deyimleriyle farklı yerlere çekip, intikam peşinde olanlara Aziz Yıldırım'ın cevaplarını merak ediyorum. Suçluluğu ispatlanırsa uygun ceza mutlaka verilsin. Suçlu bulunursa ben de tuttuğum takımı şikeci biri yönettiği için üzülürüm ama şimdi olanlara biraz " El İnsaf" demek istiyorum.

Türkiye'de böyle bir mahkumiyetle suçlanan başka biri var mı bilmiyorum, belki teröristbaşı?

Darbecisi var, teröristi var, günahsız insanların canına kıyanı var, sapığı var, çocukları katledeni var  ve memlekette sadece yıllarını Dünya Kulübü ortaya çıkarmaya vermiş, devlete bile yük olmamış,  diğer kulüplerin ufkunu açmış bir kulüp başkanı var. Bırakın suçluluğu sabitlensin de bari öyle vurun.   

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..