Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Aziz Yıldırım savunması

Aziz Yıldırım savunması
 

Aziz YILDIRIM'ın savunması üzerine,

Bunları Galatasaraylı olduğum için değil tamamen mantık çerçevesi içinde söylemek istiyorum. 2 gün boyunca yaptığı savunmada çoğu zaman kendini savunmak yerine başkası yaptı demeyi tercih etmiştir. E bu da bariz şekilde sıvamaya çalışmanın bir örneğidir. Kullanıdığı ifadeleri açıklarken  -telefon görüşmelerindeki-çoğunda tam anlamıyla açıkalyıcı olamamıştır  'Tarla sürme' söylemi ne zamandan beri iyi dilek olmuştur sayın başkan.

8-0 biten maça laf etmektedir kendisi. O sezon Beşiktaş ve Galatasaray 66 puana sahiptir. Sanırsam ikili averaj usulü o zaman uygulanmıyordu ki uygulansa bile Galatasaray üstündü. Neyse galatasaray +8 averajla şampiyon oluyor Beşiktaş ise maçı 3-1 kazanıyor. Yani galatasaray +2 averajla öndedir. Bu durum şikeyi gerektiriyorsa skor nerden bilinecek ki 8 tane olsun illa.E beşiktaş 10 tane atsa Galatasaray yine şike yaptı diyebilecekmiydiniz sayın başkan. Ayrıca Galatasarayın gücünün seninkinden daha büyük olduğunu kabul edip avrupa maçlarında bile şike yapıp Graz maçını 2-2 bitirsin hemde 2-1 öndeyken :) Geçin başkasına çamur atmayı da kulübü kendinize kalkan yapmayı bırakın.Hala yargılanan Fenerbahçedir deyip kamuoyu önünde zedelenen imajınızı 105 yıllık kulüple örtmeye çalışmayın.

Eğer gerçekten birşey yapmadıysanız istifa edin aklanınca gelin geri. Bu daha büyük bir erdem değil midir? Savunmada kendinizden başka sürekli diğer insanları özellikle Mecnun ODYAKMAZ'ı ve Sivasspor'u da savunuyorsunuz neden peki?Madem suçsuzlar bırakın savunsunlar kendilerini neden sizin korumanıza ihtiyaçalrı var ben sizi inşaat mühendisi biliyotdum avukat değil!

Yapmanız gereken şey Fenerbahçeyi daha çok isminizle zedelemeden istifa etmenizdir. Diğer kulüplerde eğer yapmışsa şike bunu açıklamak size değil sizi tutuklayan savcıya düşer! Ua

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..