Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Aziz Yıldırım Yeniden Başkan Ama!

Aziz Yıldırım Yeniden Başkan Ama!
 

  • Fenerbahçe kongresi bitti ve Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe’nin başkanlık koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz günlerde ne demişti Aziz Yıldırım?
  • “29 Mayıs’ta serbestim”
  • Gözden kaçmaması gereken bir cümle… Kongre yapılıyor… Aziz Yıldırım tek başına yeniden başkan seçiliyor ve öncesinde ettiği laf “29 Mayıs’ta serbestim” oluyor.
  • Fenerbahçe’nin yeni yönetiminde Tayyip Erdoğan’ın adamları var. Bilinen iki isim, ama dün bir arkadaşım beş ismin bizzat Tayyip Erdoğan tarafından önerildiğini ileri sürdü. En nihayetinde biz de manzarayı kavramış olduk. İşin içerisinde bir anlaşmanın olduğu, şike hadisesinin üstünün örtülmek istendiğini defalarca izah etmeye çalıştık. Nitekim gelinen noktada cemaatin değil de, Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe’yi ele geçirme planları olduğunu görmekteyiz. Belki de sonrasında yapılacak bir olağanüstü kongrede Aziz Yıldırım’a “Hadi sana güle güle” diyecekler. Belli olmaz tabi, zaman ne gösterecek tam olarak bilemiyoruz ama bildiğimiz odur ki, ortada gizli kapaklı bir takım perde arkası anlaşmalar olduğu yönünde.
  •  
  • Anlamakta zorlanıyoruz tabi… “Bu kadar hırs neden?” diye. “Neden her yere pençe atılır ve ille de o her yeri tekeline alma hevesiyle yanıp tutuşulur?” Anlamadığımız, anlamakta zorlandığımız şey bu olsa da, pasta büyük olunca, bu günün muktedirleri, o pastayı kimseyle paylaşmak istemiyor ve bir şekilde de olsa, o pastanın aslan payını kendi hanelerine kaydırıyorlar. Şikeydi, temiz toplum parolasıydı, fos çıktı. Kaldı ki, Platini dahi şike hususunda çok fazla şeyler söylemiyor. Türk takımlarının Avrupa’da yarattığı futbol ekonomisi, UEFA’nın da ilkelerini rafa kaldırmasına neden olacak gibi görünüyor. Oysa ne diyordu UEFA “Sıfır tolerans”. Oysa geldiğimiz noktada, Fenerbahçe ve diğer kulüplerin ve Türk Milli Takımının Uluslararası turnuvalardan men edilmesi diye bir şey söz konusu bile değil.
  •  
  •  
 
Toplam blog
: 1509
: 1145
Kayıt tarihi
: 07.08.07
 
 

Yazarım... Okurum... Öğrencilik yıllarımda çok yazdım... Kompozisyon derslerinde yazdım... Duvar ..