Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Azizsilin, Daum ve 5. büyük

Azizsilin, Daum ve 5. büyük
 

Aziz Yıldırım değişmelimi?


Tıp camiasının içindekiler XR, SR yada MR formların ne anlama geldiğini iyi bilirler. Uzatılmış yada kontrollü salınım yapan ilaçlar vücut içerisinde daha uzun süre kalarak daha uzun etki sağlarlar bundan olayı hem daha az ya etkileri hem de daha güçlü bir yapıları vardır. Fenerbahçe de 10 yılı aşkın süredir süren AZİZSİLİN tedavisi artık kanserli hücreleri azaltmak yerine. Kanser hastasına daha büyük acılar yaşatmaya başladı, son 4 yılda 2 sefer yaşanılan son maçta kaybedilen şampiyonluklar artık taraftarın canını burnuna getirdi. Son gün yakılan tribünler biten “HEP DESTEK, TAM DESTEK” modelini ve artık işe yaramayan AZİZSİLİN ve onun icraatlarının tütsülenmesiydi.

Profesyonel takımımızın başına daha önceki başarısızlıkları bizlere utanç kaynağı olan DAUM’ûn getirilmesi, bu yıl yaşayacağımız acının adeta habercisiydi, renkli fotokopi olan 2 yılın sonunda aynı acı tablo aynı yıkım taraftarın yüreğindeki ateşin tribündeki ateşten ne kadar daha sıcak olduğunu Fenerbahçe yönetimine umarım anlatır. 2006 da ki uyarının Fenerbahçe’ye kazandırdığı yalnızlık olmuştu. 17 takıma karşı tek başına savaşan takım 2006 sonrasında doğmuştu. Daum’a teşekkür etmesi gereken Fenerbahçe camiası değil Türk Futbol Camiasıdır. Hiç kimse Bursanın büyük başarısını göz ardı edemez fakat 2-0 önde olduğu maçı son dakikalarda 2-3 kaybeden Daum 5. Büyüğü Türk Futbol Dünyasına hediye etmiştir.

Futbolcu analizlerine bakılınca ise kale, Defans ve Orta saha gerek Bursaspor gerekse de Fenerbahçe açısından eşdeğer güçte kabul edilebilir. Fakat fark forvetten kaynaklanmaktadır, rakibinin kendi kalesine attığı gollerle en fazla kazanan takım olan Bursaspor da bu gollerde 19 yaşındaki Sercan’ın payı ne kadardır? Bir de sadece şampiyonluk maçında %100 4 gol kaçıran Güiza’nın durumu sorgulanmalıdır. Sağ-Sol kanatlarda mecburiyetten kanat oyuncusu olmaya zorlanan Türk futbolunun en büyük 3-5 yeteneğinden 2 si Topuz ve Özer; karşısında ise Volkan, Ozan İpek, Bekir Ozan ve 2. Baharında ki Beşiktaş sürgünü Ali Tandoğan. Tuncay da tutan forvetten kanat oyuncusu yaratma şansı bu sefer maalesef tutmadığı için ortalar ile en az gol atan takım Fenerbahçe oldu. Semih’i yedeğe, Gökhan Ünal’ı Semih’in yanına pişti oynamaya, Güiza yı yalnızlığa iten Daum Fenerbahçe tarihine 2 şampiyonluğunun yanına 2 utanç ekleyerek altın harfler ile yazılmıştır.

Azizsilin konusuna gelince belirli bir zaman sonra artık yeni moleküller üretildikçe eski ilaçlar tedavide hem yetersiz kalıyor hem de daha iyi alternatifler aranmakta artık Fenerbahçede de bir XR formuna ihtiyaç duyulduğu açıktır, Fenerbahçenin yeni bir KARAOĞLAN’a ihtiyaç vardır. Yoksa dünyanın hasta adamı Osmanlının yerini Fenerbahçe alacak ve kaçınılmaz son çokta uzakta olmayacaktır. Bu sebepten son söz “TAM DESTEĞE DEVAM AMA HEP DESTEK DÖNEMİ BİTTİ”

 
Toplam blog
: 4
: 925
Kayıt tarihi
: 25.05.10
 
 

Çevre mühendisiyim fakat uluslararası bir firmada satış temsilcisi olarak çalışıyorum. Futbol ve Bas..