Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '08

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

b-Trophy 2008 kazananları belli oldu!

b-Trophy 2008 kazananları belli oldu!
 

Kadın Sağlığı ve Spor Derneği'nin gerçekleştirdiği B- Trophy’de İtalya Seyahati sahibini buldu.

11 Ekim 2008 Cumartesi günü düzenlenen kadınların katıldığı yürüyüş yarışması B- trophy, yoğun ilgi gördü. Her yaştan spor severin katıldığı yarışmaya İstanbul’un yanı sıra İzmir ve İzmit’ten katılanlar da oldu. Nişantaşı Beta mağazası önünde toplanan yarışmacılar B- fit antrenörleri ilebirlikte yaptıkları ısınma hareketlerinden sonra toplu bir şekilde yürümeye başladılar. Nişantaşı’ndan başlayıp , Şişli, Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe veTaksim’i kapsayan 12 km’lik parkurun bitiş noktası Nişantaşı Beta mağazası idi. B- trophy’i en kısa zamanda ve en çok adım atarak tamamlayan katılımcılar eğlenceli ve sportif bir gün geçirmekle beraber büyük ödüllerin sahipleri oldular.

Yarışmayı birincilikle bitiren Sem Neriman Tutal, Pronto Tour’dan yılbaşında İtalya seyahat hediyesi 1 yıllık B-fit üyeliği, Beta’dan 1 çift çizme, 1 çift ayakkabı, 1 çanta ve Sun Vital’den 5 seans soleryum paketi, İkincilikle bitiren Süheyla Özcan 6 aylık B-fit üyeliği, Beta’dan 1 çift ayakkabı, 1 çift bot, 1 çanta ve Sun Vital’den 3 seans soleryum paketi, Üçüncülüğü paylaşan Sibel Gedikve Yasemin Güzelkan’a ise B-fit’ten 3 aylık üyelik, Beta’da 1 çift ayakkabı, 1 çanta ve Sun Vital’den sunmake-up uygulaması hediye olarak verildi.

Yürüyüşe katılanlara Beta'dan 25 YTL lik hediye çeki ve B-fit'ten 1yıllık üyelik için %25 indirim çekinin yanı sıra Kotex, Nivea, Lipton, Damla Su, İstanbul Kahve, Tadım, Dentroom, Gesa, Memorial Sağlık Hizmetleri, Activa firmalarının ürünleri sunuldu ve Women’s Health dergisini dağıttı

 
Toplam blog
: 6
: 505
Kayıt tarihi
: 08.07.08
 
 

İstanbul Üniversitesi Biyoloji bölümünü bitirdim. Bu sayede insan vücudu ve fizyolojik işleyişi hakk..