Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '14

 
Kategori
Siyaset
 

Baba, oğul ve kutsal ruh

Baba, oğul ve kutsal ruh
 

Ve Tanrı yeryüzüne indi.

*****

AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan, partisinin seçim bürosu açılışında Başbakan Erdoğan için 'Allah-ü Teâlâ’nın bütün vasıflarını toplamış bir lider' sözleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

*****

Ülkemizde bulunmakta olan petrol rezervleri, yer altı kaynakları gün yüzüne çıkarılamamış olsa da toprak üzerinde yaşanan, saklı, gizli, örtülü her bir gerçek istem dışı da olsa bir bir açığa çıkmaktadır.

Adalet Kalkınma Partisi’nin başta Fethullah GÜLEN ve ekibi olmak üzere USA, İsrail ve AB katkılı bir Hıristiyan ve de Yahudi anlayışın ürünü oldukları apaçık kendini göstermektedir.

Dinler arası diyalog kapsamında ılımlı bir İslam modeli için önderlik yapan Fethullah GÜLEN ve ekibi, Vatikan’da dönemin Papazları ile bizzat görüşmeler yapmış ve “Biz Hıristiyanlık misyonunun bir parçasıyız, emirlerinize amadeyiz” açıklamaları ile gerçek misyonlarını tüm dünya kamuoyuna deklere etmişlerdi. Bu çalışmalar için bir de Siyasi Oluşum gerekli idi. Yalnızca Türkiye’yi değil tüm Ortadoğu Coğrafyasını, bununla birlikte Afganistan dâhil olmak üzere tüm Türk Dünyasını etkileyebilecek Hıristiyanlık Misyonunun bir parçası olarak efendilerine hizmet edecek Siyasi bir Oluşum. Adalet ve Kalkınma Partisi.

Kılıflar olağanüstü hazırlandı. Önce 28 Şubat denen suni postmodern bir darbe senaryosu hazırlandı. Ne yazıktır ki ogünki TSK yönetimi de bu oyuna seve seve alet oldu. Neden mi? TSK’nin Kurmay Kademesi bugün dahi USA’ da eğitim görmeden Paşa olamamaktadır. Beni mi dinleyecekler? Kuşkusuz eğitmenlerinin emir ve de talimatları çerçevesinde hareket edeceklerdir. Açıktan söylenemeyen bahane nedir? “ABD’nin isteklerini yerine getirmezsek ülke gerek ekonomik gerekse iç ve dış güvenlik olarak içinden çıkılamaz sorunlarla karşı karşıya kalır”. Herkesi kendiniz gibi köle mi zannettiniz? Batmazsa üzülürüm! Sizler Koloni olmayı kabullenin. Kutluyorum her birinizi. Pardon, “Kutsuyorum sizleri”.

Hıristiyanlık Misyonluğu kapsamında birçok adımlar atıldı. Ülke içerisinde misyonerlik faaliyetlerinde bulunmak suç olmaktan çıkarıldı. Heybeli ada Ruhban Okulu tekrar açıldı. Ve sair.

Vatikan kanalıyla USA’ dan aldığı talimatları AKP Hükümetine ileten ve bu eksenli yetiştirilmiş kadroları devletleştirmeye çalışan çok muhterem hocamız Fethullah GÜLEN onbir yılını çiftlik ağası konumunda sözde sürgünde geçirdi. Kim kovdu? Böyle bir şey mi oldu? Mazlum ve mağdur rolleriyle düşeni her zaman savunma içgüdüsü içerisinde olan Türk Ulusu’nun bu zafiyeti oyun kurucular tarafından çok iyi değerlendirildi.

Kutsal Ruh Fethullah Hoca’nın yanılmıyorsam sağlık durumu görevini yeni bir Ruh’a teslim etme zorunluluğunu doğurdu. Libya, Mısır, Irak ve son olarak Suriye üzerinde oynanan Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve uluslar arası yönlendiricileri ne yazıktır ki sosyolojik realiteler karşısında çözüm üretememe handikabıyla yüzleşmek mecburiyetinde kaldılar. Bölge o kadar karıştırıldı ki, kendileri dahi yazmış oldukları senaryoları bir türlü toparlayamadılar. “Kaçsak mı kurtulsak? Yoksa içimizden birilerini günah keçileri mi ilan etsek?” görülen o ki ikinci yol tercih edildi.

Oğullar biraz delikanlı olup çarmığa gerilme erdemliliğini gösteremediler. Çok yazık. Bari oynadığınız rollerin hakkını verin.

Son olarak Baba Tanrı yeryüzünde Krallığını ilan etti. Apar topar düzeltmeler geldi ardından. ‘Hayır, biz öyle demek istemedik, şunu şöyle demiştik’, falan. Yahu kardeşim, sizin bir şey söylemenize, uzun uzun açıklamalar yapmanıza gerek var mı? Gelmeden önce vermiş olduğunuz sözler ( “Ben BOP’un eş başkanıyım”, RTE. “Hıristiyanlık misyonunun bir parçası olarak huzurunuzda bulunmaktayım”, F.G.) ve süregelirliğinde yapmış olduğunuz on bir yıllık ekonomik, iç ve dış politika uygulamaları olup biteni gayet güzel açıklamaktadır zaten.

*****

Bir Tanrımız yoktu! O da oldu. Kahrolsun ateizm, yaşasın Baba – Oğul ve Kutsal Ruh!

 
Toplam blog
: 635
: 614
Kayıt tarihi
: 07.09.13
 
 

Şiiri, yazmayı seviyorum..hepsi bu kadar.. ..