Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Baba Candır dizisi bu akşam ekrana kilitleyecek!

Baba Candır dizisi bu akşam ekrana kilitleyecek!
 

Sevilen Dizi Yeni Bölümü ile Bu Akşam TRT 1 de...


Başrollerini Özgün Karaman , Berna Koraltürk , Uraz kaygılaroğlu , Melis Tüzüngüç ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı sevilen aile dizisi Baba Candır bu haftada izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Baba Candır 38. Bölüm Özeti :

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 38.Bölümünde Haluk, Hasan'ı annesinin fotoğraflarına bakarken yakalayınca, annesinin aslında dün arabasına binen kadın olduğunu anlar. Bahar ise Ece'nin yardımı ile Salih'in evine sığınmıştır ve tüm hikayesini Salih ve ailesi ile paylaşarak onların kalbini kazanır. Hasan ile oğluna söylediği tüm yalanlardan pişman olur. Haluk ise annesinin evine geldiğini öğrenince onu bulmak için peşine düşer. Emrecan istemese de Ceylan'ın Almanya'ya gitmesine engel olmaz. Fakat Ceylan Emrecan'a haber vermeden evi terk eder. Müjde ile Adnan boşanma dilekçelerini imzalarlar. Fakat imzadan sonra Adnan'ın Egemen ile paylaşacağı çok büyük bir sürprizi vardır.
 
Haluk annesini saklayanın Ece olduğunu öğrenecek mi? Emrecan Ceylan'ın nereye gittiğini öğrenebilecek mi? Hepsi “Baba Candır” 38.bölümde.

Baba Candır 38. Bölüm Fragmanı :

https://www.youtube.com/watch?v=HuOcGT6y9Ys

Sizde biraz Pazar akşamı tebessüm etmek istiyor ve ailenizle izleyebileceğiniz sıcak bir hikayesi olan  bu tür bir dizi arıyorsanız Baba Candır tam da size göre…

Baba Candır yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00 da TRT 1 de…

Diziyi şiddetle tavsiye ediyorum bu akşam TRT1kanalını açın ve diziye göz atın derim emin olun pişman olmayacaksınız…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..