Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Baba kız 129 gündür kayıp, evin bodrumu 129 gündür kapalı; aile, komşular, devlet, organize cinayet

Baba kız 129 gündür kayıp, evin bodrumu 129 gündür kapalı; aile, komşular, devlet, organize cinayet
 

İdil, ah yavrucak ah, seni baban değil Türkiye katletti!


Türkiye cinayetten çok olayın durumunu konuşuyor. Normalde düşünebilen insanların olduğu yerde böyle bir şey olmaz olamaz!

Bir adamla kızı kayboluyor. 129 gün yok. Pastaneye süt içmeye gitmişlerdir canım! Polise haber veriliyor. Polis evin bodrumuna bakıyor, bir şey yok. Kapısı kapatılıyor ve bir daha oraya girilmiyor. Polis baktı, yoksa yoktur.

Baktılar, çıktılar, kapısını kapatıyorlar ya, görüldü damgası, evrak dolaba kaldırıldı. Öte yandan kayıplar için de mesaj “ Burası güvenli, polis inceledi, tekrar girip bakmak kimsenin aklına gelmez; gel cinayetini burada işle!”

Oysa çocuk dahi bilir ki evlerin bodrumları potansiyel cinayet işleme yeridir. Hiç değilse polis şunu söyleyemez miydi “Burayı ara sıra kontrol edin” Çevrede de araştırma yapılmamış, komşulara sorulmamış. Ben olsam bu teknoloji dünyasında kamera sistemi kurar o bölgeyi gözlem altına alırdım. “Ama canım yanındaki babası!” ya da “Evinin önünde mi öldürecek?”

Sanki çocuğunu öldüren baba yok. Böyle olaylarda akla getirilmeyecek şey, yüz ihtimalden yüz birincisi. Çocukla kaçıyor, belli ailesel bir durum. Diyelim ailesinden intikam almak için, Mars’a mı gider?

Polis aileye soru falan da sormuyor. Yani neden araştırması yapmıyor. Üstelik 129 gün boyunca oraya da gitmiyor. Çevrede de araştırma yapılmıyor. Komşularda da sorun var. Kim olursa olsun insan bir sorar noldu kardeş, biz de araştıralım, haberimiz olsun… Kızı babası öldürdü, sonra da intihar etti. Şu anki durum bu. Kızı babası öldürdü ya; ailesi, komşuları ve devlet hepimiz ona yardım ettik. Yani bu organize bir cinayet.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..