Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '16

 
Kategori
Magazin
 

Baba kız aynı sahnede ödül aldı.

Gemlik Belediyesinin organize ettiği 2. Si düzenlenen Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, şarkıcı Göksel’in finalde verdiği konserle Gemlik halkının memnuniyeti ile sona erdi.
 
Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Zuhal Topla, İlker Ayrık, Murat Yıldırım, Ayça Ayşin Turan, Barış Arduç ve daha birçok oyuncunun sektöre kazanılmasında önemli rol oynayan menajer Tümay Özokur ve 60 yılını doktor olarak  büyük bir aşk ile geride bırakmış olan babası Doktor Naci Özokur, mesleklerine gösterdikleri özen, önem ve değerin karşılığını doğduğu, yıllarını verdiği  topraklardan ödül alarak taçlandırdılar. Oyunculara şöhret yolculuğunda ‘’İğnenin ucundaki balon olmayın, her daim ilkeli olun, sadece iyi oyuncu olmak yetmez’’ diyen Özokur ‘’benim her daim klavuzum babamdır, o bana herzaman ‘’her ne işi yapıyorsan iyisini yap, yapıyormuş gibi davranıp kendini de başkalarınıda kandırma ‘’der. Aynı zamanda ‘’her hastalığın sebebi psikolojiktir’’ diye ruh sağlığının önemini vurgulayan Doktor Naci Özokur, kızına menajerlik hayatında oyuncuların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için önce ruh dünyalarına yakın olması gerektiğinin altını çizmiştir. Bu sebeple Türkiye ‘de kariyer yolculuğunda terapist ve yaşama dair her duygunun uzmanları ile çalışarak farklı bir sistem kuran Özokur menajer olarak  ilk ve tektir.
 
Sunuculuğunu  TGRT Haber Program Yapımcısı ve Sunucusu Belma Belen'in yaptığı, ‘’Zeytinin Başkenti Gemlik’’ temalı Gemlik Kent Konseyi ve Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte organize edilen gecede sahne alan Göksel, Gemlik’li gençlerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın  kızı Dr. Nilüfer Gürsoy, Finans ve Uluslararası Yatırım Bankacılığı alanında başarılı çalışmalar yapan, Bloomberg TV Genel Yayın Yönetmeni ve Habertürk Gazetesi Ekonomi Yazarı Cüneyt Başaran ve Gemliğ’in özel isimlerinden olan İzzet Kaptan ödül alan konuklar arasındaydı.
 
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı,Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim,Bursa Vali Yardımcısı ve Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Altıntaş çağımızda unutulan ‘’vefa duygusunun’’ önemi ile yola çıktıklarını özellikle belirttiler.
 
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..