Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Baba Namusunu kurtardı mı?

Baba Namusunu kurtardı mı?
 

kör bıçak cahil insana ekmek kesmeye yarar


Tabakhane Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi`nde meydana gelen olayda, eşini terk ederek baba evine dönen kızı Şengül T.`nin (18) İsmail T. (19) adlı gençle buluştuğunu gören baba Süleyman C., kızının gözü önünde sevgilisi İsmail T.`yi bıçakladı.

Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan İsmail T., çevredeki vatandaşların yardımıyla Taşköprü Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumu ağır olan genç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğu Devlet Hastanesi`ne sevk edildi.
Olay sonrası yakalanan Süleyman C. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yoğun bakım ünitesinde yatan İsmail T.`nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
www.Kastamonupostası.com adresinden alınmıştır.

Suçlu kim acaba? Kızını daha 18 yaşında olmadan evlendiren babamı. Hayatı tozpembe olarak gören evlat mı suçlu?
Daha hayatı, evlilik kavramının, aile kavramının ne olduğunu doğru düzgün bilmeyen çocuklarını evlendirip, baba ocağına dönerken kendilerini suçlamadılar mı acaba? Yaşıtları köşe başlarında sevgilileriyle el ele gezerken evde çocuk bakmaya iş yapmaya mahkum edilen cahil gençlerimiz, hatta aile baskısıyla evlendirilen genç kızlarımız.
Çektikleri acıların sorumluları hep kendileri mi?
Gençlerin birbirleriyle severek anlaşarak karşı çıkan anneler babalar siz sevgi yaşamadınız mı?Eminim şu anda aman biz sonradan sevdik dersiniz. Evlatlarınız kapınıza dul olarak döndüğünde namus kavramınız büyür de büyür. Kız çocuğu namusumuzdur aman dikkat der elinizi kanada bularsınız. Öldürmek çare mi?Öldürünce namusunuz temizleniyor mu? Ne güzel bıçakladınız cezaevindesiniz ,gencecik bir beden ölümle savaşıyor. Namusunuz diye gördüğünüz kızınızda dışarıda.Çok garip değil mi?
Hatayı başta yaptık diyerek kaç kez düşündünüz? Kızlarınız ayrılıp kapınıza geldiği anda o tabancaları o bıçakları neden kendinize doğrultupta hatayı nerede yaptım diye düşünmüyorsunuz?
Evet namus abidesi babalar!!Size haykırıyorum!!! Gençliğinizde siz hiç sevmediniz mi? Sevdiniz elbette kim bilir bunun yanında kaç can yaktınız o kızların babası şu anda sizsiniz öldürün vurun ama önce kendinizi gençleri değil.Tek suçlu varsa oda sizsiniz, cahilliğiniz. Şu durumda cezaevlerinden namuslarınızı kızlarınızı daha iyi korursunuz mutlaka. Bu cinayetler çevre ne der düşüncesi ve cahillik ve bilinçsizlikten başka bir düşünce değildir.

 
Toplam blog
: 118
: 3309
Kayıt tarihi
: 04.09.07
 
 

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamıysa kibirlendirir.. ..