Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Babalar Günü Hediye Önerileri

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan Babalar Günü bu sene 16 Haziran’a denk geliyor. Babalar Günü’nün Pazar olması bu günü daha verimli geçirmenizi sağlıyor. Babalar Günü’nde ne hediye alınır,  babamı ne yaparsam mutlu ederim diye düşünenlerdenseniz aşağıda vermiş olduğumuz önerilere muhakkak göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 
 
Hayatınızın belki de ilk aşkı için Babalar Günü’nde ne hediye alınır, en uygun Babalar Günü hediye seçenekleri neler merak ediyor olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta kutlanacak olan bu özel gün için hala ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, Babalar Günü’nde ne hediye alınır sorusu için hazırladığımız seçeneklere göz atabilirsiniz. İşte en özel Babalar Günü hediyeleri…
 
Babanıza hediye almak zorluyorsa ve babanız hediye almaktan hoşlanmayan biriyse, Babalar Günü’nde babanıza annenizle baş başa kalabileceği bir etkinlik ayarlayıp onu mutlu edebilirsiniz. Özellikle babanız hafta sonu çalışmıyorsa, bizim tavsiyemiz ona annenizle beraber iki günlük bir tatil organize etmeniz… Böylelikle hem annenizi hem de babanızı aynı anda mutlu etmiş olacaksınız. 
 
Onun dışında Pazar günü güzel bir kahvaltı organize ederek ailece Babalar Günü’ne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise İstanbul’daysanız bir boğaz turuyla günü renklendirebilirsiniz. 
 
Gelelim Babalar Günü'nde hediye alacaklara… Babanıza hediye almadan önce ilk olarak neye ihtiyacı olduğunu gözden geçirmenizde fayda var. Babanıza ihtiyaçları doğrultusunda şık ve kullanışlı bir hediye almanızın onu mutlu edeceğine emin olabilirsiniz. 
 
Babalar Günü’nde ne hediye alınır?
 
Babanızın ayakkabıya ihtiyacı varsa…
 
İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, Babalar Günü için çok özel bir kampanyaya hazırlanıyor. 10-16 Haziran tarihleri arasında, ECCO mağazalarından ve tr.ecco.com internet sitesi üzerinden yapacağınız seçili ürünlerde geçerli olacak %30 indirimle babanıza şık ve kaliteli bir ayakkabı hediye edebilirsiniz. 
 
Keyif düşkünü babalara özel Jumbo’dan seçkin hediyeler;
 
Babaların hayatını kolaylaştıracak, her aradıklarında hemen yanı başlarında bulmak istedikleri Jumbo Tirbüşon Set ve buz kovası da ideal hediye seçenekleri arasında bulunuyor.
 
Jumbo, yeni lezzetler denemeyi üstelik de bunları kendisi keşfedip hazırlamayı seven babalar için hediye olarak Damascus soyma bıçağını öneriyor. Katlanarak dövülen çelik plakaların birbirine kaynaştırılması ile oluşan Damascus bıçakları, normal bıçaklara göre çok daha sağlam ve esnek bir yapıya sahip. Keskinliğini uzun süre koruyan bıçaklar, karpit bantları sayesinde bükülmelere ve eğilmelere karşı da daha fazla dayanıklı.
 
Her zaman şık görünmeye özen gösteren babalara özel lüks giyim markası: Brooks Brothers
 
Zamansız klasikleri yeniden yorumlayan, dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi olan 200 yıllık perakende devi Brooks Brothers, babanıza kendini özel hissettirecek birbirinden farklı hediye seçeneğini bir arada sunuyor.
 
Casio erkek kol saati 
 
Fiyatı: 169 TL
 
Kasa Materyali İyon Kaplama olan gümüş rengiyle 50 Mt Üzeri suya dayanıklı olan Casio erkek kol saatine babanız bayılacak.
 
VAKKO dokulu rodeo mavi gömlek
 
Fiyatı: 649,00
 
Vakko, stil sahibi erkeklerin tercihini yansıtan fonksiyonel modelleriyle şık alternatifler sunuyor. Gömlekler, tek başına veya ceketlerin içerisine giyilebildiği gibi hırka, kazak gibi kıyafetlerle de kombin edilebiliyor. Tercihe göre kısa ya da uzun kollu, cepli, cepsiz, düz, çizgili, puantiyeli, pötikare veya jakar desenli ürünler birçok farklı çeşitte modayı yakından takip babanız için oldukça uygun olacak.
 
D'S Damat Kahve Cüzdan
 
Fiyatı: 199,00  TL
 
Babalar gününde ne hediye alınıra en şık cevaplardan birisi de cüzdan olacaktır. babanıza onun her zaman ihtiyacı olan cüzdan hediye edebilirsiniz. D'S Damat Kahve Cüzdan babanıza sunabileceğiniz en şık hediyelerden birisi olacak. 
 
Gillette Fusion Proglide Styler 3'ü 1 Arada Tıraş Makinesi
 
Fiyatı: 84,90 TL
 
Babalar gününde hediyeyi garantiye almak, babanızın seveceği kullanışlı bir hediye arıyorsanız. Ona tıraş makinesi hediye edebilirsiniz. Kablosuz olarak kullanılan Gillette Fusion Proglide Styler 3'ü 1 arada tıraş makinesi babanız için en  kullanışlı seçeneklerden biri olacaktır. 
 
 
Toplam blog
: 2
: 73
Kayıt tarihi
: 18.03.19
 
 

PembeNar.Com kadınları olarak bugün sizin için hangi ürünü inceledik. ..