Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '18

 
Kategori
Spor
 

Babbel ve Cenk'ten Galatasaray'ın Transfer Gündemine..

Galatasaray 'ın bu sene en büyük şansı Rodrigues ve Gomis 'in yakaladığı uyum ve sinerji oldu.

Süper lig de şimdiye kadar parlayan çok oyuncu oldu ama yakın mevkilerde  iki oyuncunun aynı anda parlayabildiği anlar çok az gerçekleşti.

Bu ikili rakip takımların ceza sahalarını öylesine karıştırdı ki onların performansına bir tek Beşiktaş ta Babbel ile Cenk biraz olsun ulaşabildi.

Galatasaray'ın yeniden yapılanma sürecinde almış olduğu oyuncuların iyi çıkması ve Tudor'un ayrılmasına rağmen bu oyuncuların kenetlenip tek bir amaç doğrultusunda hedefe kitlenmesi başarıyı getirdi.

Schneijder ,Podolski ve Bruma gibi gerçekten güçlü ve fark yaratan oyuncularını kaybetmesine rağmen transfer seçimlerinde yanılmamaları da etkendi bu başarıda. Üstelik Semih,De Jong, Chedjou ve Josue gibi oyuncuları da kadroda  tutmadılar.

Kanatlarda oynayan oyuncuların takıma katabildiği sinerjiyi hiç azaltmadı Sarı kırmızılı takım. Bu yüzden orta saha durduğunda bile bu oyuncuların skoru çevirebilme gücünden yararlandılar.

Galatasaray defansı zaman zaman çok zorlandı. Denayer ağır  kaldı,Maicon zaman zaman fazlaca hücuma destek verip hatalar yapabildi. Ama Nagatomo 'nun da gelmesiyle tekrar toparlandılar.

Eksikleri Gomis 'in yanına ikinci bir  forvet oyuncusu ile Belhanda 'nın  takımda kalıp kalmayacağına göre  iyi bir organizatöre ihtiyaçları var orta sahada ama Önce ;

Güçlenmek istiyorlarsa  Rodrigues - Gomis ikilisini satmamalılar

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..