Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '16

 
Kategori
Kozmetik
 

Bacak estetiği ameliyatları

Bacak estetigi ( uyluk germe, tigh lift);
 
İleri yaş, yer çekimi , ani kilo alıp vermeler, yag aldirma ameliyatlari ve obezite cerrahisinden sonra meydana gelen aşırı ve ani kilo kayiplarinda kasiklardan aşağıya doğru bacak iç yüzündeki deride fazlalığa bağlı sarkma, dalgalanma ve düzensizlikler oluşabilir ve bu durum kadınları çok rahatsız eder.
     
İç bacaktaki sorunlar estetik açıdan olduğu gibi yürürken sürtünmeye neden olduğu için de kadinlari oldukca rahatsiz eder. Bu kadinlar etek giyemezler ve bu durumu gizlemek icin dar pantollonlar giyerler.
 
Bu bölgedeki deri oldukça ince olduğu ve alttaki yağ dokuda azalma olunca düzeltilmesi zor olan bir durumdur. Tedavisi icin bir cok yontem mevcuttur. Sarkan fazla cildin azaltılması, bacaklarin daha sıkı ve düz olmasını sağlayan destekleyici yapılarının tekrar şekillendirilmesi ve asilmasi, lokalize yağ birikimlerinin azaltılması ile tekrar sıkı, düz ve seksi bacaklar cerrahi olarak elde edilmesi mümkündür. Deri elastikiyeti iyi olanlarda bazen yanlizca liposuction bile tek basina yeterli olabilir. Karin germe, kol germe, liposuction ve daha bir cok ameliyat ile ayni seansda uygulanabilir. Operasyon genel anestezi altında, bir plastik cerrahi uzmani tarafında uygulanmalıdır. Ameliyat izi kolaylıkla görülmeyecek şekilde planlama yapılır. Operasyondan sonra belli bir süre korse kullanılır. belirgin bir ağrısı olmaz.
 
Toplam blog
: 2
: 64
Kayıt tarihi
: 17.01.16
 
 

Estetik ve plastik cerrahi uzmani. Özel ilgi alanlarım  meme estetiği, meme büyütme, meme dikleşt..