Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Backlink Stratejileri ve Listesi

Evet yoğun ilgi üzerine yeniden paylaşım yapma kararı aldık. Uzun süredir paylaşım yapmıyorduk. Bu yazımızla birlikte sizlere harika backlink stratejisi ve bu stratejiyi uygularken ihtiyacınız olan listeyi paylaşacağız.

Emek veriyoruz ve web sitelerimizi bir yerlere getirmek için sürekli çalışıyoruz. Araştırma yapıyoruz, okuyoruz ve uygulamaya çalışıyoruz. Kimisi doğru destek veriyor kimisi ise spam tehlikesi içerecek önerilerde bulunuyor. Sektöre yabancı olan, yeni giren ve bu işleri bilmeyen kişiler her denilene inanıyor ve uyguluyor. Artık Google eskisi gibi çalışmıyor. Bir çok veriye dikkat ediyor, bir çok kriteri dikkate alıyor. Hiç bilmeyenler için önerim bir kişiden değil de bir kaç kişiden bilgi alarak ilerlemeleri yönünde olacaktır. SoftBilisim ( Volkan Keçecioğlu ) yazdı o yazarsa doğrudur diye bir şey yok. Bizler bugüne kadar kesinlikle sitenize zarar verecek hiç bir şey önermedik, önermeyiz de ama bizlerle ilk defa tanışanlar bile bizim yazdıklarımızı, stratejilerimizi ve paylaşımlarımızı araştırıp uygularlarsa daha faydalı olur.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Bu içerikte siz değerli okurlarımıza PDF formatında bir sayfa hazırladım. Bu sayfada içerik oluşturabileceğiniz platformları, bu platformları nasıl kuvvetlendirmeniz gerektiğini ve sitenize sağlayacağı faydaları aktardım.

Stratejiye ulaşmak için    kullanabilirsiniz.

Yukarıda paylaştığımız bağlantıda yer alan her türlü bilgiyi okumanız ve uygulamanız web sitenize kesinlikle fayda sağlayacaktır.

Artık softbilisim.net ‘de bu tür strateji kitapçıkları paylaşacağım. Web sitelerinizin fayda görmesi açısından elimizden ne geliyorsa yapacağımızı bilmenizi isteriz.

backlink Strajtejisi
 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..