Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '15

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bağcılar Belediyesi Yanlış Yaptı. Türkiye Emperyalistlere Karşı Akademisyenlerine Sahip Çıkmaklı

Bağcılar Belediyesi Yanlış Yaptı. Türkiye Emperyalistlere Karşı Akademisyenlerine Sahip Çıkmaklı
 

Türkiye demokrasi sayesinde çok sesliliğini koruyan bir ülkeydi. Devlet ve kurumları sivil toplum örgütlerine eşit miktarda olan bir mesafeden durmalılar. Sizinle aynı fikirde değil diye sırf farklı düşünüyor diye bir insanın konferans vermesini engellemek neyin kafası?

Demokratik bir toplumda değişik seslerin olması gayet normal farklı sesleri konuşturmamak demokratik teamülleri yok etmek demektir. İşine geldiğinde demokrasi havarisi kesilen ODA TV yayınladığı haberlerle İslam cemaatleri arasında kavga çıkartmak istemekte. 

Bunu neden yapmaktalar?

Türkiye daha henüz Gladio yapılanmasının parçası olan Ergenekoncu cemaatler ve bazı sol örgütlerin iş birliği yaptığını görmeli. Gladio yapılanmasının tek hedefi var "Türkiye'yi Britanya güdümlü kara delik sisteminin ekseninde döndürmek". Bu amaçla ülkemizde özellikle 12 Eylül 1980 yılında bazı tarikatlar kuruldu bu tarikatlara o zamanın parasıyla 600 Milyon dolar kurulum parası verildi. Bu tarikatlerin amacı Türkiye'de inanç bölünmüşlüğünü arttırmak ve koyun tipli adamların yetişmesini sağlamaktı.

Bunu başardılar.

Peki bu tarikatları nasıl tanırız. Bu tarikatların başındakiler öncelikle insanları Allah değil kendilerine KUL yapmak istiyorlar. Her fırsatta "Prens Charles Müslüman oldu" yaygarasıyla Müslüman toplumları İngilizlerin eksenine sokmaya çalıştılar.Anti emperyalist cemaatlere, insanları kendilerine kul değil Allaha KUL olmaya çağıranlara değişik iftira kampanyaları düzenlemişlerdir. Şu an Paralelden boşan kadroları Hükümetin içine sızmış bu tür Natocu ciamaatler işgal etme yarışında.

Bu yayınların amacı şu an AK Partiye oy veren cemaatler arasında kışkırtıcılık görevi üstlenmiş durumda ve yayınlarıyla AK Parti tabanını bölme gayretinde. Böylece kendini asla yenilemeyen Sosyal Demokrasini S'sini bilmeyen CHP ve MHP ye yol açmak ve eskiden olduğu gibi MIT'in içine Mossad ve CIA'nın masalarını koymak istemekteler.

Şu an Gladiocu paralel ciamaatlerin gladiocu solcularla beraber Türkiye'de anti emperyalist duruşa sahip cemaatleri hedef aldığını görmekteyiz. Bu sihirbazlar rahatca "Yanmaz okunmuş Kefen" satabilmek için ve çağrı merkezlerine daha fazla yoğun talep olsun diye ve cukkalarını doldurmak için daha fazla iftira kampanyası düzenlemektedir. 

Türkiye'de İslam'ın dirilişi ve tekrar ayağa kalması adına hayata 360 dereceden bakan ve DÜŞÜNSEL TAVAF Yapan aşağıdaki isimlerin susturulması demek Türkiye’de İslami Aydınlanmanın ve 21. YY damga vuracak silkinişin başlamasını engellemek içindir. Şu an gerçekten Tevhidi savunan Arius İsevileri ve Teslisi savunan Petrus Hristiyanlarının karşılığı olan fikirler savaş vermekte. Bu mücadelede Yanmaz kefen satma ahlaksızlığına soyunanların ahlaktan ve ilkeden bahsetmesi mümkün değildir. Ayetlerin ve ilkelerinin verdiği sağlam mesajları bozuk ve Kurana uymayan hadislerle yerle bir edip bu külliyatı kendi tahtları için kullananlar hep beraber çalışmaktadır. Geleneksel bazı tarikatlar ve Paralel yapı ele ele vererek şu an büyük bir fitne çıkartma çabası içine girmişlerdi.

Bu fitnecilere karşı aşağıda isimlerini saydığım İslami bakış konusunda ayrıcalıklı konumda olan ve 2 milyar Müslümanın dogmatik cehalet denizinden karaya çıkmasını sağlayacak fikirleri ortaya koyan insanlar engellenmemelidir.

1- Prof Dr. Mustafa Öztürk: Geleneksel ve dogmatik kafaların ve Paralelcilerin bir numaralı hedefindedir. Düşünceleri fikirleri şu an cehaletin kalaşnikofunun fitne mermilerine maruz kalmaktadır.

2-Prof Dr Mehmet Okuyan: Kuran'ı hayatın merkezine alan görüş ve düşünceleriyle geleneksel dogmatik anlayışın hedefinde olan isimlerdendir.

3-Prof Dr Hayri Kırbaşoğlu: Farklı bakışı ile ufuk açan ve Ümmetin kurtuluş formüllerini ortaya koyan muhteşem bir alimdir.

4-Prof Dr İlhami Güler: İslamın temel değerlerini bünyesinde barındıran Tevhidi duruşu her türlü taktire şayandır.

5-Mustafa İslamoğlu: Akabe Vakfının Kurucusu ve Türkiye'ye ümmete çok ama çok faydalı "İmamlar ve Sultanlar, Hz Ebu Hanife'nin Hayatı" adlı kitabı kazandırmış, sırf (Ebu Hanife üzerinden anlatımıyla) Sünniliği Sultan değil İmam perspektifine soktu diye ve sanki suçmuş gibi Şİİ olmakla suçlanmış, geçmişi ile ilgili karalama kampanyaları başlatılmıştır. 

6-Prof Dr. Abdülaziz Bayındır: 

7-Prf Dr Bayraktar Bayraklı:

Bu müslümanlar İslamın İLLİMÜNATİ örgüte karşı verdiği savaşta dik duran adamlar. Elbette insandır ve hataları veya hatalı bazı görüşleri de olabilir. Ancak Allah bu Ümmete ne diyor Kuran’da “Müminler sözü dinlerler iyi olanı alırlar”. Bu hatırlatmayı nasıl anlıyor geleneksel kafa, sözü dinleyip hatalı olanı kendine göre yorumlayıp onu propaganda malzemesi yapmaktalar. Tam tersi. Tıpkı Sırat’da (Kuran Caddesi) değil yan Tarikte olmaları gibi.

Değerli bilgilere sahip ve farklı bakış açılarıyla Ümmete çok büyük değerler katan akademisyenlerimize sahip çıkmazsak bu ülke yarın bir gün İŞİD selefileri ve Geleneksel Ciamaatlerin kavga alanına döner.

Bağcılar Belediyesi'nin demokratik teamüllere uymayan şekilde Mustafa İslamoğlu'nun konferansını iptal etmesini kesinlikle kınıyorum. Bizler geleneksel ciamaatler gibi düşünmek zorunda değiliz. Paralel ve onların gizli iş birlikçi tuzaklarına Belediyeler ve Hükümetin organları düşmemeli. 

Hükümet, kendisindenmiş gibi görünen ama masanın altında Natocu Gladiocularla poker kağıdı değiştiren ve halkı Allaha değil kendine kul yapan ve müşteri gözüyle kapitalist şirket mantığı ile çalışan bu ciamaatlere dikkat etmeli. Paralelciler şu an Hükümetin tabanında cemaatler arasında çatlak oluşturan bir stratejiyle gitmekte ve ülkeyi eskiden olduğu gibi Britanya ve ABD Cumhuriyetçilerinin Nato ve Gladio üzerinden kulu köpeği yapmaya çalışmaktadır.

Okuyucu ve takipçilerime tavsiyem aşağıdaki linklerden bu akademisyenlerin kitaplarını alması ve okuması. 

Mutlaka Okuması Gereken Eserleri:

Bayraktar Bayraklı-http://www.kitapyurdu.com/yazar/prof-dr-bayraktar-bayrakli/3689.html

Hayri Kırbaşoğlu-http://www.kitapyurdu.com/yazar/m-hayri-kirbasoglu/9526.html

İlhami Güler Eserleri-http://www.kitapyurdu.com/yazar/ilhami-guler/16740.html

Mustafa İslamoğlu Eserleri-http://www.kitapyurdu.com/yazar/mustafa-islamoglu/8416.html

Mehmet Okuyan Eserleri- http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/manufacturer_products&manufacturer_id=18261&limit=100

Mustafa Öztürk Eserleri-http://www.kitapyurdu.com/yazar/prof-dr-mustafa-ozturk/151506.html

 

 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..