Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bağkur prim borçluları

Bağkur prim borçluları
 

ssk bağkur prim borçlarına af


Bakanlığımızın başlatmış olduğu uygulama gerçekten çok güzel emekliliğe hak kazanmış kişilere bu af sayesinde taksitli olarak borçlarını ödemesi halinde veya tamamını ödemesi durumunda da %85 faiz indirimini sağlayıp binlerce kişiye emekli olma şansını veriyor.

Fakat şöyle bir gerçek var başvuru ve tamamını ödemesi için verilen süre kısıtlı 31 temmuzda sona eriyor ve geçmişte yapılan bankaların kredi kampanyalarının hiçbiri yok bu seferki afta insanda bu durum şüphe uyandırıyor hergün insanlara kredi vermeye çalışan bankalar ve onların sayın yöneticileri nerdesiniz birçok insanın umudu olacaksınız belkide neredesiniz hemde devlet güvencesiyle verebileceğiniz kredi olanaklarını neden milletten esirgiyorsunuz!

Daha önceki afta Vakıfbank-Halkbankası bu imkanı vermişlerdi ilgili kişiler maaşlarınıda bu bankalara yönlendirdikleri için kredi miktarını maaştan kesiliyordu, şimdi bu kadar az zaman kalmışken neden böyle bir kredi kampanyası yok!

Lütfen binlerce insana emekli olma şansı sağlayacak bu duruma biraz daha farklı yaklaşalım, az bir zaman kaldı bende babam adına kredi adına ufak bir mucize istiyorum çok bişi değil...
 
Toplam blog
: 10
: 5041
Kayıt tarihi
: 24.06.08
 
 

Özel Sektör/Üst Düzey Yönetici ingilizce Öğretmenliği Mezunu Kurucu Kent konseyi Gençlik Meclisi ..