Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '13

 
Kategori
Sinema
 

Bağlanmak yok

Bağlanmak yok
 

Bağlanmak Yok

Film : Bağlanmak Yok - 2012

Tür  : Duygusal

Puan : 10 üzerinden 7

Bilenler bilir, "fakir ama gururlu delikanlı" furyası 1970 yapım love story filmiyle ilk defa piyasaya sürülmüş ve uzun yıllar ülkemize ve tüm dünyaya fenalık geçirtmişti. Bu filme gelince "Arkadaştan öte" filminin tutan senaryosu üzerine aynı konuyu ele alan ikinci filmin çekilmiş olduğu izlenimine kapılıveriyorsunuz.

Sürekli cinselliğin duygusal birlikteliğe yol açacağını savunan bu tümdengelim yaklaşımı örneği filmde yüksek dozda duygusallık, olmazsa olmaz cinsellik ve dozunda olması gereken esprilerden kendi kararınca bulmak mümkün. Benzer filmlerin ikinci baskısı olsa da bayanlarla izlenebilecek "Allah senin aksiyonunu da bilim kurgunu da kahretsin" serzenişlerini bir çırpıda ortadan kaldırmaya yardımcı olabilecek klasik tipte bir romantik bir film seçeneği olarak değerlendirmeye almanızda fayda var.

Daha önce de belirttiğim gibi filmin 18 yaş ve üzeri kişilerce ya da çekirdek nitelikte olmayan ailelerce izlenmesi Türk aile yapısında yüz kızarması ya da çevredeki alakasız nesnelere bakarak sahneyi geçiştirme triplerine yol açabilir.

Duygusal film severlere iyi seyirler...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..