Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '18

 
Kategori
Turizm
 

Bahar Geliyor Yaz Yakın

Bahar Geliyor Yaz Yakın
 

Baharın gelişini kutlamak için yapmak istediğiniz her şeyi gönlünüzce yapmanın tam zamanı... Güneş muhteşem parlaklığı ile doğarken neler yapmak istediğinizi sıralayın. Önce enerji ile uyanın, sonra derin bir nefes alın ve güne başlayın.

Bahar geldiğince önce kalpler neşelenir, heyecanlanır, ısınır. Aşk en güzel baharda yaşanır her ne kadar aşkın mevsimi olmasada... Sevmek için mevsim beklemeyin her zaman sevin. Güneş doğdu ve siz hala ne yapacağınızı bilmiyorsunuz? Peki, bir kaç fikir verelim.

Güne muhteşem ve hafif bir kahvaltı ile güne başlayın. Taze bir meyve suyu için ve kendinizi dışarı atın. Yürüyebildiğiniz kadar yürüyün. Sahilin, denizin ve ılık havanın tadına varın. Denizin karşısında durup havanın ve güzelliğin en tatlı halini hafızanıza kazıyın. Karnınız mı acıktı? Hemen butik bir yer bulun kendinize ve taze yeşilliklerden hazırlanmış bir salata söyleyin. Hem kendinizi hem de bedeninizi yormadan beslenmiş olursunuz.

Akşam olduğunda serinlik çökeceği için mutlaka yanınıza sizi ılık tutacak bir şeyler alın. Kalabalığa karışmak istemiyorsanız yine sahil kesimlerinde bir yerde kahvenizi alın ve deniz kenarında bir yerde oturup kendinizi, yüreğinizi dinleyin. Belki de yorgunluğunuzu ve kendinizi hiç dinlemediğinizi farkedeceksiniz.

Bunların yanı sıra haftasonlarınızı değerlendirebileceğiniz yakınlarda keyifli mekanlar keşfedin. Ağva, Polonesköy, Sapanca ve bir çok yerde haftasonunuzu ılık ve sakin geçirebilirsiniz. Tek başınıza yada yakın dostlarınız ile beraber pekiştirme eğlenceleri yapabilirsiniz. Beraber oynayabileceğiniz oyunlar ile hazırlayacağınız atıştırmalıklar ile tüy gibi hafif bir tatil geçirebilirsiniz. Özellikle yoğun iş temposundan kaçmak için baharı bu şekilde değerlendirmek en güzeli olacaktır.

Havalar biraz daha ısındığında tatil planlarınızı gerçekleştirebilmek için şimdiden rezervasyonlarınızı yapmaya başlamalısınız. Ege ve Akdeniz için muhteşem ve uygun bütçeli otelleri keşfederek erken rezervasyonları değerlendirmelisiniz. Otelleri rahatlıkla inceleyebilir ve baharın faydasını yaz ayrlarında çıkarmak için vakit kaybetmeyin.

 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..