Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Baharın en sevileni: Beyaz pantolonlar

Baharın en sevileni: Beyaz pantolonlar
 

Beyaz pantolonlar artık her mevsim giyilsede, bahar geldi mi bu parçaları rahatlıkla giyebilme özgürlüğüne kavuşacağımız için ayrı bir seviniyoruz. Çünkü yağmurun, çamurun, tozun, kirin daha az olduğu, çiçeklerin açtığı, her tarafın yeşerdiği bahar mevsiminde beyaz pantolonlarımızı özgürce ve rahatça kombinlerimize katabiliyoruz. Özene bezene hazırladığımız kombinimizin hava şartlarından dolayı kirlenmesine gönlümüz razı olmuyor çoğu zaman.

Güneş ışıl ışıl, çiçekler renk renk, hava mis gibi ise,  enerjimiz içimizi ele geçirmiş, dışarı çıkmak için inat ediyorsa, bu enerjiyle beyaz pantolon giymenin tam zamanı denebilir.

Sizlere birkaç örnekle baharı renklendirecek, içinize ve dışınıza ışıltı katacak kombinleri anlatacağım. Bu kombinleri denemenizi öneriyorum. Bu bilgiler ışığında sokak stilinizle fark yaratacağınız garanti.

 

1-  Baştan aşağı beyaz her zaman zarif!

Baştan aşağı beyaz giymek sizi her zaman zarif gösterecektir. Beyaz bir skinny üzerine ipek ya da koton bir beyaz gömlek gideceğiniz yere göre tercih edilebilir. Ayakkabı tercihinizi de rahatlığınızı ön planda tutmak istiyorsanız, babet ya da sneakerdan yana yapabilirsiniz.

Resim - 1

2-  Beyaza soft tonlar arkadaşlık etmeli!

Beyaz pantolonlarla bebek mavisi, toz pembe ya da uçuk yeşil gibi pastel tonlar çok yakışır. Bu tonlarda seçeceğiniz bir bluz ya da gömlek ile gündelik şıklığınızı yaratabilirsiniz.

Resim - 2

3-  Beyaz iddiayı da sever!

Beyaz renkle o kadar farklı kombinler oluşturmak mümkün ki, her ortama uyan her koşulda giyilebilen kombinler çooğu zaman hayat kurtarır. Beyaz pantolonun üzerine giyeceğiniz kırmızı bir deri ceketle bambaşka bir havaya ve iddiaya bürünebilirsiniz.

Resim - 3

4-  Biraz salaş biraz spor!

Farklı bir seçim yapmak istiyorsanız, daha geniş paça beyaz pantolonları düşünebilirsiniz. Altına giyeceğiniz topuklu ayakkabı ile, bacak boyunuz da uzun görünecektir. Pantolonun üzerine salaş bir tişört ile spor bir tarz da yakalayabilirsiniz.

Resim - 4

5-  Siyah – beyaz kardeşliğine ne demeli?

Evet beyaz pantolon her renk giysiyle çok yakışıyor ama siyahın asaletiyle bütünleşince bir başka güzel oluyor. Direk siyah renk çok koyu geliyorsa beyazın üzerine, siyah-beyaz kareli bir gömlek de tercih edebilirsiniz. Yine ayakkabılarınızda da siyah ve beyazı birlikte kullanabilirsiniz.

Resim - 5

6-  Natürelden yanayım diyenler burada mı?

Natürel tonlar, bej, krem, açık kahve gibi renkler de beyazlarla çok güzel tamamlanır. Hele baharda ve yaz aylarında keten rengi ile beyazın uyumu bir harikadır. O zaman natürel renkleri tercih edenler yine beyaz pantolonlarından vazgeçemeyecekler. Biraz renk fena olmaz diyorsanız, ayakkabı da cesur davranabilirsiniz.

Resim - 6

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..