Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

13 Nisan '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Baharlık Jean Kombinleri

Baharlık Jean Kombinleri
 

Sabah akşam üzerimizden bir türlü desteğini eksik etmeyen jean pantolonlar yine mevsimin gözdesi. Farklı kalıp, farklı boy ve kesim ama hep aynı kumaş. Jean pantolon kombini denildiğinde her anı kurtarabileceğimiz kombin alternatifleri de cabası. Mevsim değişimi, havanın farklı ısısı fark etmeden hemen her yere uyum sağlayan formu ile  denim pantolonlar, yine ilkbahar kurtarıcısı ilan ediveriyor kendini. Akşam yemeğe, sabah işe, olmadı alışverişe, arkadaş toplantısı, dost karşılaması, eş durumu fark etmeden üzerimize yapışan jean pantolon koca bir karmaşayı göğüslüyor. Hava durumuna bak, omuzlarına ince bir ceket at havasının yaşadığı son günlerde yine kombinler ve ne giysem derdi jeanlerle şekilleniyor.

İlkbahar Trendleri

Geçtiğimiz sezondan yadigar havası ile alt üst kot yine sokak modasının altını üstünü getirmeye hazırlanıyor. Skinny jean modelleri, bol kesimler, kısa ve kesik paça kot pantolonlar ilkbaharın modasına ışık tutuyor. Şık olmak için bir çift topuklu ayakkabı yeterken, tüm gün ince bir ceket, tişört ve jean pantolon ile geçiştirilebiliyor.

İllaki Yüksek Bel

Yükselen bel trend mevzusunda yükselen seviyesini bu sezon da koruyor. Baharın yaza dönmesi ile de yerini kazıyarak bir çukura dönüştüreceği gerçeği ise kimseyi şaşırtmasın. Hatta hepimizin aynı çukura düşeceği de...

yüksek bel kot

Kısa Paçalar

Jean meselesi bazen paçaları ile trend mevzusunu kısa kesiyor. Mutlaka bu sezonda paçaları sıvamak gerekiyor. Tabii bu meselenin bacak boyunu kısalttığı gerçeği ile de yüzleşmeyi unutmadan... İşte bu anda da imdada yüksek bel kesim yetişiyor.

yüksek bel kot

Jean Zehirlenmesi Olmasın

Jean on jean her geçen gün devleşerek farklı bir boyut kazanıyor. Tek bir noktaya odaklanmanın görüntüyü boğduğu sonucu ise değişmiyor.

jean on jean

Hafif Yırtık

Bu sezon artık yırtık kot meselesi daha nazik bir hal alıyor. Hatta yırtıklar yerini yamalı görünüme devrediyor.

patchwork trendi

Gömlek - Jean İkilisi

Baharın hafif serin ve sıcak havasına en iyi gelen seçim olan gömlek ve jean kombinleri son zamanlarda favori. Beyaz ve dökümlü olan gömlekler diğer seçimlere göre bir adım önde. Spor ayakkabı ile her yere, topuklu seçimleri ise gündüzden geceye adımları ilerletiyor.

yüksek bel kot

Kot Pantolon Kombinleri

İlkbahar modası loafer ve oxford modellerini spor ayakkabı ile yarıştırıyor. Sokak modasında gecenin kazananı daima sivri burunlu pabuçlar olsa da yine rahatlıktan bir gıdım ödün vermeyenler gözü topuklu oxforflara dikiyor. Tişört-jean kombinlerinde son sözü takı ve aksesuarlar belirliyor. Yağmurda trençkot, şık bir stil için boyfriend jean ceketler ve salaş ve spor tarz için bomber ceket modelleri omuzlardan eksik olmuyor. Bahar kendini yaz mevsimine bırakmadan her yanı yine kot kumaşla sarıyor.

jean kombinleri

jean kombinleri

jean kombinleri

Sokak modası ve trendleri ile alakalı yazılarımı blogum modaviki.com üzerinden de takip edebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..