Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '14

 
Kategori
Güncel
 

Bahçeli ülkücü yapıya ters

Bahçeli ülkücü yapıya ters
 

Muhalefet partilerinin önlenemez yükselişinin ardından ülkemiz bazı kesimler tarafından yapılan hain saldırılarla irkildi. Önce Esenyurt MHP binasına silahlı kişiler saldırdı. Maalesef ki Cengiz Akyıldız’ı kaybettik. O bir ideoloji uğruna değil, vatan savunması uğruna hayatını kaybetti. Hemen ardından Şişli Belediye binası saldırıya uğradı. Mustafa Sarıgül’ün “Anketlerde 2 puan öndeyiz.” demesinin hemen ardından gelişen bu olay manidardır.

Yıllarca bu ülke insanlarını vatan, millet, bağımsızlık sevgisi ile birleştirmek yerine sağcı, solcu diye ayıranlar şunu bilmelidir ki bu halk aptal değildir. Ele almak istediğim konu ise yıllardır eylem yapmayız, sokağa inmeyiz, polisimize zarar vermeyiz diye atıp tutan Devlet Bahçelidir. İnsanların eylem yapması demokratik bir haktır, hakkını aramak değil aramamak ayıptır, cahilliktir. Sokaklara inmek demek halka, polise, dükkân ve işyerlerine saldırmak değildir. Yıllarca ülkü ocaklarındaki vatansever gençleri dizginlemeye çalıştın. Onlara inanmak yerine hep fesatça düşünceleri kurdun kafanda. Gezi’de senin kanından canından insanlar polis vahşeti ile öldürülürken milliyetçiliğin neredeydi? Milliyetçilik Türk’ü Türk’e kırdıran emperyalist yapıya, faşizan tavırlara karşı devrimcisiyle, halkıyla, emekçisiyle omuz omuza vermek demek değil midir? Hepinizin gözlerini dolduran o kareyi sanıyorum Bahçeli görememiş, görmek istememiş. Camide ve dışında namaz kılan ülkücüleri, devrimciler korudu gaz fişeklerinden, tazyikli sulardan, polis coplarından.

Sol ile Sağ ne kadar zıt olursa olsun unuttuğumuz ya da bile isteye görmek istemediğimiz konu şudur. Bu ülkede yağmurda, karda, soğuktan titreyerek Andımızı, istiklal Marşı’mızı okuyan bu nesil söz konusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olduğunda, vatan savunması olduğunda ideolojik farklılıkları aklına bile getirmeyecek kadar bağlıdır bu topraklara. Ülkemizde almış başını bir kürdistan söylevi, halkın, emeklinin, öğrencinin, öğretmenin, her kesiminin alın teri ayakkabı kutularıyla çalınmış, gemicikler gün ve gün artıyorken daha neyi bekliyorsun?

Bu gece Cengiz Akyıldız’ın katili şüphesiyle tutuklananların Büyükçekmece Adliyesi’ne getirilmesiyle kızgın ülkücü grup protesto amaçlı adliyeye gitti. Polisin dağılın uyarısı dahi yapmadan müdahale etmesiyle önce ara sokaklara dağıldılar, ardından çevreden toplanan kalabalık ve polisin geri çekilmesi ile bir adet TOMA’yı ele geçirdiler. Gecenin sonunda grup dağıldı ve MHP “Marjinal grup ile alakamız yok.” dedi. Hangi polis zarar gördü? Hangi insana bir saldırıda bulunuldu? Hangi işyerinde maddi kayıp yaşandı?

Ey Bahçeli artık silkin ve kendine gel. Gezi’den beri söylediğimiz gibi bir kez daha haykırıyorum sana. Sağ-Sol yok vatan savunması var!

 
Toplam blog
: 54
: 372
Kayıt tarihi
: 15.11.10
 
 

04.09.1991 Ankara doğumluyum, Ankara'da yaşıyorum. Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimle..