Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '16

 
Kategori
Güncel
 

Bahoz Erdal öldürüldü; şimdi kimler Kandil'e taziyeye gidecek?

Bahoz Erdal öldürüldü; şimdi kimler Kandil'e taziyeye gidecek?
 

internetten alınmıştır


PKK Terörürün Suriye kolunu idare ettiği söylenen Bahoz Erdal lakaplı Fehman Hüseyin öldürülmüş...Hükumet kanadı da aldığı istihbaratla bunları doğruluyor.

Binlerce insanın ölümüne sebep olmuş, nice katliamların emrini vermiş, kendi örgütü içinde bile "Kasap" olarak anılan Bahoz Erdal ettiğini bulmuştur.

Su testisi su yolunda misali, silahla yaşayıp binlerce insanı katleden biri sonunda, bombayla paramparça olarak ölüyor...İlahi adalet tecelli ediyor; nice mazlumun ahı çıkıyor.

Bu bir yana da bu ölümden dolayı şimdi Türkiye'den kimler Kandil'e taziye için gidecek...Malum olduğu üzere, bu ülkede gazetecilik titrini PKK'ya borçlu olan "ustalar" var.

Bunlar, sürekli Kandile gider, terörist başlarıyla görüşmeler yapar, bunları da sanki başka bir ülkenin devlet başkanlarıyla görüşmeler yapmış gibi yazarlardı.

Nitekim, Hasan Cemal Kandil'in kidemlilerindendi...Kendisi de Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü haberi üzerine, onunla yaptığı görüşmeyi anlatan bir yazı yazmış...

Eh, Cengiz Çandar'ı da yanına alıp birlikte Kandil'e çıkar ve taziyelerini iletirler artık.

Her zaman söylediğimiz gibi PKK sıradan bir terör örgütü olmamıştır hiç bir zaman...Ne kuruluşu sıradandır, ne beslenmesi sıradandır...PKK uluslararası işler yapan bir örgüttür ki bunun içinde sadece terör yoktur...Uyuşturucu işi, insan kaçakçılığı gibi her türlü yasadışı işler...

Bu yüzden PKK'nın sahibi çoktur...İçerden, dışardan; dernekler, devletler; gazeteciler, akademisyenler PKK'nın silahsız gücü olarak hizmet verirler.

Türkiye boşuna yıllarca PKK ile uğraşıyor değil...Türkiye, aslında yerli yabancı nice global güçlerle uğraşıyor.

Son yıllarda verilen kararlı mücadele şimdi sonuçların vermeye başlamışken, her gün manşetlerden, köşelerden "şehit ağıtları" yakarak sanki bunları devlet katletmiş gibi devleti suçlayan yüzsüzler, Bahoz Erdal'ın öldürülmesine nasıl tepki verecek iyi izleyin.

Emperyal efendilerinin emriyle tüm dikkatleri IŞİD terörü üzerine çeken bu kalemşörler, PKK, PYD, DHKP-C gibi terör örgütlerinin giderek yok edilmesinden mutsuz olurlar.

Görünen bahaneleri her zaman hazırdır: Eğer, Türkiye PKK terörünü bitirirse, Sünni İslam Türkiyede hakim olur...Utanmadan, arlanmadan Sünni İslamı da ne idüğü belirsiz IŞİD terörüyle eş tutarlar.

Esasında ABD'nin, İngiliz'in planıdır bu!...Hem de yüz yıl önce uygulamaya koyduğu planı...Şimdi yeniden İslam dünyasının temel direği olan Sünni İslamı parçalamak için fitne ateşine odun atıyorlar.

Bu odunları da içerdeki bahtsızlara taşıtıyorlar...

Hiç merak etmeyin, İŞİD denen terörü de yine Türkiye bitirecek...Emperyal terör ahtapotunun bir kolu daha kesilecek.

Dışardakiler, içerdekiler istese de istemese de....

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..