Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '12

 
Kategori
Siyaset
 

Bakan Suat Kılıç; "Spora ve gençlerimize önem veriyoruz" dedi

Bakan Suat Kılıç; "Spora ve gençlerimize önem veriyoruz" dedi
 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bugün 2013 On yedinci Akdeniz Oyunları ‘’Olimpiyat Stadı’’nın temel atma törenini gerçekleştirdikten sonra saat 14.00’te Hepkon  Tower Otel’de düzenlenen ‘’İl Müdürleri Değerlendirme ve Planlama Toplantısı’’ na katıldı.

81 ilin Gençlik ve Spor İl Müdürlerine ve Basın’a hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi ‘’Göreve geldiğim andan itibaren çalışmalara ve sporumuzun ülkemizde ayrıca dünya devletlerinde en iyi yerlere gelmesi için çalışmalar başlattık. Görev aldığımız andan itibaren Gençlik Merkezleri’nin sayısını artırmanın yanı sıra tüm bireylerin spor alanlarından yeterince faydalanmalarının mücadelesini verdik. Bakanlığımıza bağlı Gençlik Merkezlerinin sayısı 118 iken 2012 yatırım proğramında 60 yeni Gençlik Merkezi’ni faaliyete geçireceğiz.Bu çalışma son 20 yılda yapılanların yarısının bir fazlasıdır. Biz laf değil, iş üretiyoruz.Müdürlerime sesleniyorum; Arkadaşlar saat 17.00 oldu. Hadi dükkanı kapatalım, yapmayın. Gerekise fazla mesai yapın, personel eksikliği varsa sayısını artırın diyorum. Spor tesislerimizi, yüzme havuzlarımızı, kapalı alanlarımızı halkımıza ve gençlerimize kullandırdık. Bunun en güzel örneğini gerçekleştiren illerimiz mevcuttur. Sayılarını artıracağız. Böyle bir toplantıyı Mersin’de gerçekleştirdiğimizden dolayı mutluyuz’’dedi.

Bakan Suat Kılıç’la birlikte Genel Müdür Mehmet Baykan ve Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’da  İl Müdürlerini yalnız bırakmadı. 

Kaynak: Türkan Şallı

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..