Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '07

 
Kategori
Mizah
 

Bakanın koltuğuna oturdu, krize neden oldu

Bakanın koltuğuna oturdu, krize neden oldu
 

Bugün yani (11. Temmuz) günü VAN'da, komik mi komik bir olay oldu. Bedensel engellilere gönderilen tekerlekli sandelyelerin dağıtım töreni yapılıyordu. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’de, törene katılanlardan biri idi. Ama tören sırasında olmadık bir şey oldu. Yaşlı biri bakanın koltuğuna oturmak istedi Oturdu da. Herkes şaşırdı. Adam 72 yaşında, adı da Muştak Aydın krize neden oldu.

Hiçbir engel vatandaşı engelleyemedi. Koruma engeline takıldı. Ama sınır tanımıyor, geçti onu. 72 yaşındaki Muştak Aydın ne nefes var düşünün. Korumaları geçtikten sonra Vali Özdemir Çakacak'ın bulunduğu yere doğru hızla ilerledi. Valinin yanındaki Bakan Çelik'e ayrılan koltuğa sinirle oturan Aydın, kalkması için ikna edilmeye çalışıldıysa da tepkisini sürdürdü.Kafası kızmış bir defa. Memlekette böyle insanlarda var olması insanı düşündürüyor. Vatandaş Muştak, burada bir süre oturuyor. Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve çevredeki polisler tarafından da ikna edilemiyor.

Adam haklı bence. Hem oturuyor, kalk ordan deyince de kalkmıyor. Bir yandan da “Bakanı biz seçtik, şimdi de oturmamıza izin vermiyorsunuz. Ben yaşlı adamım bu yapılır mı?” diye bağırıyor.

Sizce haklı değil mi? Adam akıllı, biliyor ki kendisi asil, oturacak olan vekil, üstelik kendisi 74 yaşında, oturmayı hak etmiyor mu?

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..